Κόσμος

Μακρόν: Δεν δεχόμαστε συμφωνία για το Brexit που καταπατά τα συμφέροντά μας

Ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν δήλωσε σήμερα ότι η Γαλλία δίνει ιδιαίτερη προσοχή στις διαπραγματεύσεις σχετικά με τους όρους του εμπορίου και την αλιεία στις συνομιλίες που αφορούν τη συμφωνία του Brexit.

Όπως πρόσθεσε ο Γάλλος Πρόεδρος “διακυβεύονται τα μακροπρόθεσμα συμφέροντα” της χώρας του.

“Η Γαλλία δεν θα δεχθεί μια συμφωνία του Brexit που δεν θα σέβεται τα μακροπρόθεσμα συμφέροντά μας”, είπε ο Μακρόν σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε με τον πρωθυπουργό του Βελγίου Αλεξάντερ Ντε Κρο, μετά τη συνάντησή τους στο Παρίσι.

click4more Brexit: Ένταση στην ΕΕ για τις… υποχωρήσεις! Όλο το παρασκήνιο

Ο Ντε Κρο δήλωσε ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση και η Βρετανία είναι “στα τελευταία λεπτά ενός ποδοσφαιρικού αγώνα” σε ό,τι αφορά τις συζητήσεις για το Brexit.

Ο ίδιος σημείωσε ότι θεωρεί σημαντικό να επιτευχθεί συμφωνία, αλλά όχι με οποιοδήποτε τίμημα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Απίστευτο παραλήρημα από τη στενή συνεργάτη του Τραμπ, Πόλα Γουάιτ: «Οι χριστιανοί πρέπει να επισκέπτονται το Ισραήλ για να γίνουν δεκτοί στον παράδεισο»
Επεισοδιακή συνάντηση της Πόλα Γουάιτ με τον Μπέντζαμιν Νετανιάχου - Παρά τις καταγεγραμμένες διώξεις των Χριστιανών στα παλαιστινιακά εδάφη, ο πρωθυπουργός του Ισραήλ κατηγορεί Κατάρ και Ιράν για fake news
Η Πόλα Γουάιτ με τον Μπεντζαμίν Νετανιάχου 7