Κόσμος

Μακρόν – Πούτιν: Συμφώνησαν για Ιράν αλλά διαφώνησαν για Συρία

Τα στρατιωτικά πλήγματα, που κατέφεραν οι ΗΠΑ, η Βρετανία και η Γαλλία στις 14 Απριλίου σε μια σειρά στόχους στο έδαφος της Συρίας , πραγματοποιήθηκαν νομίμως, δήλωσε ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν στον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν κατά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν σήμερα, αναφέρει σε ανακοίνωση του το Μέγαρο των Ηλυσίων.

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν και Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν σε τηλεφωνική επικοινωνία. που είχαν σήμερα (23.04.2018) συμφώνησαν ότι η συμφωνία για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν πρέπει να παραμείνει σε ισχύ, ανακοίνωσε το Κρεμλίνο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Οι ευλογίες του πάπα Φραγκίσκου από το «papa mobile», το μήνυμά του για το Πάσχα και η αναφορά στους Χριστιανούς της Γάζας
Ο Αργεντινός πάπας ζήτησε και πάλι κατάπαυση του πυρός στη Γάζα και απελευθέρωση των ομήρων, όπως και να «παρασχεθεί βοήθεια στον κόσμο, ο οποίος πεινάει και προσμένει ένα μέλλον ειρήνης»
Ο πάπας Φραγκίσκος