Τετάρτη, 24 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Μαλαισία: Ο τρόμος κάθε κλειστοφοβικού – Το απίστευτο βίντεο με τον εγκλωβισμό νεαρού άνδρα σε νεροτσουλήθρα

Μαλαισία: Ο τρόμος κάθε κλειστοφοβικού – Το απίστευτο βίντεο με τον εγκλωβισμό νεαρού άνδρα σε νεροτσουλήθρα

Δύσκολες στιγμές που θα αποτελούσαν εφιάλτη για κάθε κλειστοφοβικό έζησε νεαρός άνδρας στη Μαλαισία όταν εγκλωβίστηκε μέσα σε νεροτσουλήθρα.

Ο Τζάμι πήγε στο πάρκο αναψυχής Penang Escape Theme Park με νεροτσουλήθρες που βρίσκεται στην περιφέρεια Πενάνγκ στην Μαλαισία για να διασκεδάσει, αλλά η χαρά του βγήκε ξινή. Σε κάποια στιγμή της διαδρομής τους μέσα στη νεροτσουλήθρα κόλλησε. Ξεκόλλησε για λίγο, πήγε παρακάτω, αλλά κόλλησε ξανά.

Ο νεαρός άνδρας έδειξε να πανικοβάλεται αρχικά και άρχισε να ψάχνει τρόπο να γυρίσει προς τα πίσω. Για καλή του τύχη οι υπάλληλοι της νεροτσουλήθρας κατάλαβαν τι είχε γίνει. Ένας υπάλληλος πήγε στο σημείο που είχε κολλήσει ο Μαλαισιανός, άνοιξε την καταπακτή της νεροτσουλήθρας και τον έβγαλε έξω.

Ο νεαρός άνδρας από την Μαλαισία ανέβασε βίντεο από την περιπέτειά του στο TikTok.

Το βίντεο από την νεροτσουλήθρα έγινε φυσικά viral στο TikTok έχοντας συγκεντρώσει περισσότερα από 43 εκατομμύρια views.

@jamii.talib 1st dengan last la aku main benda alah ni ! sangkut mad 😂 TRAUMATIZE 😂 #escapepark #outdooractivities #escapeparkpenang #superlooperescapepark ♬ original sound – Jami R one

 

Τα περισσότερα σχόλια που έγιναν στο βίντεο είχαν να κάνουν φυσικά με την κλειστοφοβία. «Ξύπνησε η κλειστοφοβία μου», ανέφερε ένα σχόλιο, ενώ σε ένα άλλο τονιζόταν: «ξεκλείδωσε νέα πίστα φόβου».

Οσο για την αιτία του… κολλήματος του Μαλαισιανού στη νεροτσουλήθρα, τα περισσότερα σχόλια ανέφεραν ότι όλα προκλήθηκαν από την ειδική στολή που φορούσε ο Τζάμι και η οποία μάλλον προκάλεσε έντονη τριβή και δεν άφηνε τον νεαρό άνδρα να γλιστρήσει καλά μέσα στο νερό.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις