Site icon NewsIT

Malaysian Airlines: Αναγνώρισαν τον έναν από τους επιβάτες με το κλεμμένο διαβατήριο

10.03.2014 | 13:05
Malaysian Airlines: Αναγνώρισαν τον έναν από τους επιβάτες με το κλεμμένο διαβατήριο

Αναγνωρίστηκε ο ένας από τους δυο υπόπτους που μπήκε στο Boeing των Malaysian Airlines με κλεμμένο διαβατήριο. Δεν είναι από τη Μαλαισία ούτε και ανήκει στην εθνότητα των Ουιγούρων.

Επικαλούμενο το Γαλλικό πρακτορείο, το Sky News μετέδωσε νωρίτερα ότι ο αρχηγός της αστυνομίας της Μαλαισίας δήλωσε ότι από τα video που ελέγχθηκαν από τις κάμερες ασφαλείας έχει αναγνωριστεί ο ένας από τους δυο άνδρες που ταξίδεψαν από την Κουάλα Λουμπούρ προς το Πεκίνο με την πτήση των Malaysian Airlines.

Η πληροφορία επιβαβαιώθηκε από αξιωματούχο της αστυνομίας στην Κουάλα Λουμπούρ που ζήτησε να μην κατονομαστει.

Ο ύποπτος αναγνωρίσθηκε με τη βοήθεια μιας διεθνούς υπηρεσίας πληροφοριών. Καμία άλλη λεπτομέρεια δεν έχει γίνει γνωστή.

“Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι δεν είναι Μαλαίος, αλλά δεν μπορώ ακόμη να αποκαλύψω από ποια χώρα είναι”, δήλωσε ο επιθεωρητής της μαλαισιανής αστυνομίας Χάλιντ Αμπού Μπάκαρ, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Star.

“Ο άνδρας αυτός δεν είναι από το Σιντζιάνγκ της Κίνας”, πρόσθεσε αναφερόμενος στην αυτόνομη κινεζική περιφέρεια στην οποία κατοικεί η εθνοτική μειονότητα των Ουιγούρων.

Δυο άνδρες να ασιατικά χαρακτηριστικά προσώπου είναι εκείνοι που επιβιβάστηκαν στο αγνοούμενο αεροσκάφος με τα διαβατήρια ενός Ιταλού κι ενός Αυστριακού, που είχαν κλαπεί σε διαφορετικές περιόδου στο νησί Πουκέ.

Οι δυο άνδρες έκλεισαν μαζί τα εισιτήριά τους, τα οποία είχαν συνεχόμενους αριθμούς και τα ταξίδευαν μαζί από την Κουάλα Λουμπούρ στο Πεκίνο κι από εκεί στο Άμστερνταμ. Από την πρωτεύουσα της Ολλανδίας οι δρόμοι τους θα χώριζαν και ο ένας θα κατευθυνόταν στη Γερμανία και τη Φρανκφούρτη και ο άλλος στη Δανία και την Κοπεγχάγη.

Εκτός από τους δυο, ερωτήματα υπάρχουν για άλλους τρεις επιβάτες της πτήσεις που φέρονται να ταξίδεψαν με πλαστά στοιχεία. Οι δυο φέρονται να είναι (ή να εμφανίζονται) Ουκρανοί ενώ ο τρίτος φέρεται να έχει ταξιδέψει χρησιμοποιώντας πλαστά στοιχεία ενός Κινέζου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σα να άνοιξε η Γη και να το κατάπιε – Δεν ήταν σωσίβια λέμβος από το Boeing της Malaysian Airlines το αντικείμενο που βρέθηκε να επιπλέει

Πέντε επιβάτες της πτήσης της Malaysia Airlines έκαναν check in αλλά δεν ανέβηκαν στο αεροπλάνο – Δεν βρέθηκαν συντρίμμια λέει η Μαλαισία

Οι 10 πιο μυστηριώδεις αεροπορικές τραγωδίες όλων των εποχών

Πιθανό να διαλύθηκε εν πτήσει το Boeing της Malaysian Airlines – Τραγικές ώρες μέχρι το ξημέρωμα που θα φανεί αν βρέθηκαν τα πρώτα συντρίμμια

Το σκοτάδι κρύβει το τέλος της τραγωδίας; – Βρέθηκαν μέρη από την ουρά και από πόρτα του Boeing της Malaysian Airlines λέει το Βιετνάμ

Λάτρης κι εξαιρετικός γνώστης του Boeing 777 ο πιλότος της Malaysian Airlines

Το εισιτήριο των ύποπτων επιβατών της Malaysian Airlines (ΦΩΤΟ)

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version