Κόσμος

Μαλί: Τουλάχιστον 41 νεκροί και 33 τραυματίες από σύγκρουση λεωφορείου με φορτηγό

Τουλάχιστον 41 άνθρωποι σκοτώθηκαν σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε χθες Τρίτη στο νοτιοκεντρικό Μαλί, όταν ένα φορτηγό που μετέφερε προϊόντα και εργαζόμενους σε μια αγορά συγκρούστηκε με λεωφορείο.

Η κρατική τηλεόραση ORTM μετέδωσε ότι ο οδηγός του φορτηγού έχασε τον έλεγχο όταν έσκασε ένα λάστιχο και το βαρύ όχημα βρέθηκε στην πορεία του λεωφορείου, σε απόσταση περίπου 20 χιλιομέτρων από την πόλη Σέγκου.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το μπροστινό μέρος του φορτηγού αποκόπηκε και τα συντρίμμια σκορπίστηκαν στον δρόμο.

Άλλοι 33 άνθρωποι τραυματίστηκαν.

Η Αφρική έχει τους πιο επικίνδυνους δρόμους στον κόσμο και καταγράφονται 26 νεκροί σε τροχαία δυστυχήματα ανά 100.000 πληθυσμού, σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Σοκαριστικές μαρτυρίες για ανθρώπινα πειράματα και βασανιστήρια σε στρατόπεδο συγκέντρωσης στη Βόρεια Κορέα - «Χρειαζόμασταν "αντικείμενα" για ενίσχυση του στρατού»
Πρώην κρατούμενοι και διοικητικοί υπάλληλοι του Camp 22 επιβεβαίωσαν τη φρίκη που βίωναν οι κρατούμενοι μέσα στο στρατόπεδο συγκέντρωσης και περιγράφουν όσα είδαν με τα μάτια τους
Η σημαία της Βόρειας Κορέας