Κόσμος

Μαλία και Σάσα Ομπάμα έφυγαν δακρυσμένες, από την πίσω πόρτα του Λευκού Οίκου

Για οκτώ χρόνια, το επιβλητικό κτίριο της οδού Πενσιλβάνια ήταν το "σπίτι" τους. Αλλά στις 19 Ιανουαρίου, η Μαλία και η Σάσα Ομπάμα έπρεπε να περάσουν το τελευταίο βράδυ τους στον Λευκό Οίκο. Και το έκαναν με τον πιο απλό τρόπο. Όμως η στιγμή της αποχώρησης, ήταν πολύ δύσκολη.

Τις αποκαλύψεις έκανε η μητέρα τους, Μισέλ Ομπάμα, σε πρόσφατη συνέντευξή της. Τα δυο κορίτσια του πρώην Πρώτου ζεύγους των ΗΠΑ, η 18χρονη Μαλία και η 15χρονη Σάσα κάλεσαν, για το τελευταίο βράδυ τους στο Λευκό Οίκο, φίλες τους για να κοιμηθούν όλες μαζί και έφαγαν πίτσα και κοτομπουκιές.

«Τα κορίτσια μου είναι όπως όλα τα υπόλοιπα κορίτσια και μου είπαν ότι οκτώ φίλες τους θα έρθουν στο Λευκό Οίκο για να τις φιλοξενήσουμε για το βράδυ και θέλουμε πίτσα και κοτομπουκιές», είπε η πρώην Πρώτη Κυρία σε συνέντευξη της.

Η 15χρονη Σάσα και η 18χρονη Μάλια πέρασαν το μεγαλύτερο μέρος των παιδικών τους χρόνων στο Λευκό Οίκο κατά τις δύο θητείες του Μπαράκ Ομπάμα στην προεδρία. Η μητέρα τους δήλωσε ακόμα ότι το να αφήσουν το μέρος που ήταν σπίτι τους για οκτώ χρόνια ήταν δύσκολο.

«Τη στιγμή της μετάβασης, ακριβώς πριν ανοίξουν οι πόρτες και υποδεχθούμε τη νέα οικογένεια, τα παιδιά μας έφευγαν από την πίσω πόρτα με δάκρυα στα μάτια, λέγοντας αντίο σε όλους», αποκάλυψε η Μισέλ Ομπάμα, αλλά είπε ότι η ίδια προσπάθησε να συγκρατήσει την συγκίνησή της γιατί δεν ήθελε να την δουν αναστατωμένη οι νέοι ένοικοι του Λευκού Οίκου. «Δεν ήθελα να έχω δάκρυα στα μάτια μου, γιατί ο κόσμος θα νόμιζε ότι κλαίω λόγω του νέου προέδρου», τόνισε.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Βίντεο με την στιγμή της σύλληψης 30χρονης καθηγήτριας για σεξουαλική επίθεση σε βάρος 15χρονου μαθητή στις ΗΠΑ
Η 30χρονη εκπαιδευτικός ήταν προπονήτρια ποδοσφαίρου του 15χρονου και μέντοράς του, προσθέτοντας ότι η σεξουαλική επίθεση σε βάρος του σημειώθηκε πριν να ξεκινήσουν τα μαθήματα.
Η 30χρονη καθηγήτρια που συνελήφθη
Υπάλληλος καθαριότητας στη Βραζιλία βρήκε νεογέννητο κοριτσάκι δίπλα σε κάδο σκουπιδιών - Βίντεο με τη συγκινητική στιγμή
«Θα κάνω αίτηση να την υιοθετήσω», τόνισε εμφανώς συγκινημένος ο άνδρας που βρήκε το νεογέννητο - «Χρειάζεται κάποιον να της δώσει αγάπη, λίγη στοργή»
Μωρό βρέθηκε δίπλα σε κάδο σκουπιδιών στην Βραζιλία
Η Άλις Γουόλτον, η πλουσιότερη γυναίκα στον κόσμο στη λίστα του Forbes: Ξοδεύει την περιουσία της σε έργα τέχνης και άλογα
Ποια είναι μοναχοκόρη του ιδρυτή της Walmart με περιουσία 101 δισ. δολάρια - Αγόρασε το πρώτο της έργο τέχνης σε ηλικία 10 ετών για 2 δολάρια και ήταν Πικάσο
Άλις Γουόλτον