Κόσμος

Μαλία Ομπάμα: Καυτό φιλί στη μέση του δρόμου! Full in love με τον γόη σύντροφό της

Η Μαλία Ομπάμα είναι full in love με τον σύντροφό της Rory Farquharson και δεν το κρύβει καθόλου.

Μαλία Ομπάμα και Rory Farquharson βρέθηκαν στο Παρίσι το Σαββατοκύριακο και δεν θα μπορούσαν παρά να ζήσουν τον έρωτά τους στην πόλη του φωτός.

Η 19χρονη κόρη του πρώην Αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα πήγε με τον σύντροφό της στη συναυλία της Beyonce όπου βρίσκονταν και η μητέρα με την αδερφή της. Ήταν μετά την ολοκλήρωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που η Beyonce τραγούδησε στο Stade de Paris.

Full in love η Μαλία Ομπάμα

Η Μαλία δεν φαίνεται να αλλάζει τις στιλιστικές της επιλογές και απαθανατίστηκε με κοντό φόρεμα και μπότες στην αγκαλιά του Rory. Δε δίστασαν μάλιστα να φιληθούν στη μέση του δρόμου, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα στην πόλη του φωτός.

Εξίσου τέλεια φάνηκε να περνά στη συναυλία της Beyonce και η μητέρα της Μισέλ Ομπάμα που τράβηξε πάνω της τα βλέματα με το καυτό σορτσάκι της. Τραγουδούσε και χόρευε στον ρυθμό έχοντας στο πλευρό της τη μητέρα της διάσημης τραγουδίστριας.

Ενώ οι τρεις γυναίκες της ζωής του βρίσκονταν στο Παρίσι, ο Μπαράκ Ομπάμα βρισκόταν στην Κένυα για τα εγκαίνια ενός κέντρου νεότητας στο χωριό όπου ζει η οικογένειά του.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ερντογάν: «Αδιανόητη η ευρωπαϊκή ασφάλεια χωρίς την Τουρκία» – Ζητά ισλαμική χώρα με δικαίωμα βέτο στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ
«Ως αναπόσπαστο τμήμα της Ευρώπης, θεωρούμε τη διαδικασία προσχώρησής μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση ως στρατηγική μας προτεραιότητα» τόνισε ο Τούρκος πρόεδρος
Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν