Πέμπτη, 3 Οκτ.
21oC Αθήνα

Μάθιου Πέρι: Γιατρός παραδέχτηκε την ενοχή του για τον θάνατο του πρωταγωνιστή των «Friends»

Μάθιου Πέρι: Γιατρός παραδέχτηκε την ενοχή του για τον θάνατο του πρωταγωνιστή των «Friends»
REUTERS

Ένοχος για τον θάνατο του Μάθιου Πέρι δήλωσε ο ένας εκ των δύο γιατρών που κατηγορήθηκαν ότι χορήγησαν υπερβολική δόση κεταμίνης στον θρυλικό «Τσάντλερ» των Friends.

Ένας από τους δύο γιατρούς που ομολόγησε την ενοχή του σήμερα Τετάρτη (02.10.2024) για την κατηγορία της παράνομης διανομής του φαρμάκου της κεταμίνης, ήταν μεταξύ των πέντε ατόμων που κατηγορήθηκαν για τον θάνατο του σταρ των «Friends», Μάθιου Πέρι.

Ο Μαρκ Τσάβες εμφανίστηκε σε δικαστήριο του Λος Άντζελες την Τετάρτη για να δεχτεί την έκκλησή του. Κατά την καταδίκη, μπορεί να αντιμετωπίσει ποινή φυλάκισης έως και 10 ετών.

Ο δεύτερος γιατρός που κατηγορείται για την υπόθεση, ο Salvador Plasencia, δήλωσε αθώος, όπως και η συγκατηγορούμενή του. Jasveen Sangha, για την οποία οι αρχές υποστήριξαν  ότι ήταν παράνομη προμηθευτής του φαρμάκου και ήταν γνωστή ως η «βασίλισσα της κεταμίνης». Το ζευγάρι έχει προγραμματιστεί να δικαστεί τον Μάρτιο του 2025.

Ο προσωπικός βοηθός του σταρ, ο Kenneth Iwamasa, παραδέχτηκε ότι έκανε ένεση στον Matthew Perry, και ο φερόμενος μεσάζων που υποστήριξε ότι έλαβε κεταμίνη από τη Sangha, έχουν ήδη παραδεχτεί την ενοχή τους για τις κατηγορίες που αντιμετώπισαν.

Οι αρχές είπαν ότι η Plasencia αγόρασε κεταμίνη από τον Mark Chavez και σε μηνύματα κειμένου προς τον Τσάβες που συζητούσαν το ποσό που θα χρεωθεί ο Πέρι για το φάρμακο έγραψε: «Αναρωτιέμαι πόσα θα πληρώσει αυτός ο ανόητος».

Ο Plasencia χορήγησε κεταμίνη στον Perry και παρείχε φιαλίδια που χορηγήθηκαν από τον βοηθό, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα.

Ο Mark Chavez παραδέχτηκε στη συμφωνία του ότι έλαβε κεταμίνη από την πρώην κλινική του και από έναν χονδρέμπορο όπου υπέβαλε μια δόλια συνταγή.

Αν και αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως και μια δεκαετία όταν καταδικαστεί στις 2 Απριλίου, είναι πιθανό να λάβει πολύ λιγότερες ποινές λόγω της ένστασης και της συνεργασίας του με τους εισαγγελείς.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Matthew Perry (@mattyperry4)

Ο γνωστός ηθοποιός Μάθιου Πέρι βρέθηκε νεκρός μέσα στο τζακούζι του στο σπίτι του, στο Λος Άντζελες, σε ηλικία 54 ετών, στις 28 Οκτωβρίου 2023, σκορπώντας θλίψη σε όλο τον κόσμο που τον είχε αγαπήσει μέσα από τον ξεκαρδιστικό χαρακτήρα του Τσαντλερ Μπινγκ.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις