Κόσμος

Μαυροβούνιο: Πέντε νεκροί μετά από πυροβολισμούς σε εστιατόριο

Η αστυνομία έστειλε ειδικές μονάδες στην περιοχή και προέτρεψε τους κατοίκους να παραμείνουν στα σπίτια τους.

Τραγικό συμβάν στο Μαυροβούνιο με πέντε ανθρώπους να σκοτώνονται μετά από πυροβολισμούς σε εστιατόριο κοντά στην ιστορική πρωτεύουσα της χώρας, το Τσέτινιε.

Το τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο Vijesti TV μετέδωσε πως αρχικά ξέσπασε ένας καυγάς στο εστιατόριο στο Μαυροβούνιο και στη συνέχεια ακούστηκαν πυροβολισμού που είχαν ως αποτέλεσμα τον θάνατο πέντε ανθρώπων.

Ο δράστης παραμένει ασύλληπτος, ενώ η αστυνομία του Μαυροβουνίου έστειλε ειδικές μονάδες στην περιοχή και προέτρεψε τους κατοίκους να παραμείνουν στα σπίτια τους.

Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Γάλλος χειρουργός που κακοποίησε σεξουαλικά 299 παιδιά, οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες στο ημερολόγιό του και η φρικτή ομολογία
Στις 24 Φεβρουαρίου ο 74χρονος Λε Σουαρνέκ θα εμφανιστεί ενώπιον δικαστηρίου στη μεγαλύτερη υπόθεση παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης στα χρονικά της Γαλλίας
Πηγή φωτογραφίας