Κόσμος

Μαυροβούνιο: Πέντε νεκροί μετά από πυροβολισμούς σε εστιατόριο

Η αστυνομία έστειλε ειδικές μονάδες στην περιοχή και προέτρεψε τους κατοίκους να παραμείνουν στα σπίτια τους.

Τραγικό συμβάν στο Μαυροβούνιο με πέντε ανθρώπους να σκοτώνονται μετά από πυροβολισμούς σε εστιατόριο κοντά στην ιστορική πρωτεύουσα της χώρας, το Τσέτινιε.

Το τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο Vijesti TV μετέδωσε πως αρχικά ξέσπασε ένας καυγάς στο εστιατόριο στο Μαυροβούνιο και στη συνέχεια ακούστηκαν πυροβολισμού που είχαν ως αποτέλεσμα τον θάνατο πέντε ανθρώπων.

Ο δράστης παραμένει ασύλληπτος, ενώ η αστυνομία του Μαυροβουνίου έστειλε ειδικές μονάδες στην περιοχή και προέτρεψε τους κατοίκους να παραμείνουν στα σπίτια τους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Απίστευτο παραλήρημα από τη στενή συνεργάτη του Τραμπ, Πόλα Γουάιτ: «Οι χριστιανοί πρέπει να επισκέπτονται το Ισραήλ για να γίνουν δεκτοί στον παράδεισο»
Επεισοδιακή συνάντηση της Πόλα Γουάιτ με τον Μπέντζαμιν Νετανιάχου - Παρά τις καταγεγραμμένες διώξεις των Χριστιανών στα παλαιστινιακά εδάφη, ο πρωθυπουργός του Ισραήλ κατηγορεί Κατάρ και Ιράν για fake news
Η Πόλα Γουάιτ με τον Μπεντζαμίν Νετανιάχου 6