Κόσμος

Μαζί στην αιωνιότητα! Δίπλα – δίπλα θα ταφούν Κάρι Φίσερ και Ντέμπι Ρέινολντς

Κοινή επιμνημόσυνη τελετή σχεδιάζεται για τις σταρ του Χόλιγουντ Ντέμπι Ρέινολντς και Κάρι Φίσερ, μητέρα και κόρη που πέθαναν με διαφορά μιας ημέρας αυτή την εβδομάδα στο Λος Άντζελες και πρόκειται να ταφούν η μία δίπλα στην άλλη, ανακοίνωσε χθες Παρασκευή η οικογένεια.

Ο Τοντ Φίσερ, γιος της Ρέινολντς και νεώτερος αδελφός της Κάρι, είπε ότι είδε κολιμπρί σ’ ένα κοιμητήριο στο Forest Lawn Memorial Park στην περιοχή Χόλιγουντ Χιλς και πείσθηκε πως είναι το ιδεώδες σημείο για να αναπαυθούν οι δύο γυναίκες.

«Έτσι έπρεπε να γίνει», είπε στο Ρόιτερς ο 58χρονος Τοντ Φίσερ, ενθυμούμενος πως η μητέρα του, τραγουδίστρια και ηθοποιό που υπήρξε υποψήφια για Όσκαρ, είχε ιδιαίτερη αγάπη στα κολιμπρί, που ήταν τακτικοί επισκέπτες στο κτήμα του σπιτιού της στο Μπέβερλι Χιλς.

Ο Φίσερ είπε πως ο ίδιος και άλλοι συγγενείς θα οριστικοποιήσουν στη διάρκεια του σαββατοκύριακου τα θέματα της κηδείας, μεταξύ των οποίων και τις ημερομηνίες.

Ο ίδιος πρόσθεσε πως πως η οικογένεια σχεδιάζει δύο ιδιωτικές τελετές –μια κοινή επιμνημόσυνη τελετή και την ταφή της μητέρας και της αδελφής του, της μιας δίπλα στην άλλη, στο Forest Lawn. Θα ακολουθήσει κάποια μορφή δημόσιας τελετής στη μνήμη των δυο γυναικών.

Η Ρέινολντς, η οποία κέρδισε την αγάπη των φίλων του κινηματογράφου τραγουδώντας και χορεύοντας σε χολιγουντιανά μιούζικαλ όπως το «Singin’ in the Rain», υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο και πέθανε την Τετάρτη σε ηλικία 84 ετών.

Η κόρη της, η Κάρι Φίσερ, που είχε γίνει γνωστή ως Πριγκίπισσα Λέια στις ταινίες «Star Wars», είχε πεθάνει μια ημέρα νωρίτερα, την Τρίτη, τέσσερις ημέρες αφού είχε υποστεί καρδιακή προσβολή στη διάρκεια πτήσης από την Αγγλία, όπου βρισκόταν για τα γυρίσματα του τρίτου κύκλου μιας βρετανικής τηλεοπτικής κωμωδίας. Ήταν 60 ετών.

Η Κάρι και ο Τοντ Φίσερ ήταν παιδιά της Ρέινολντς και του εκλιπόντος τραγουδιστή Έντι Φίσερ, ο γάμος των οποίων είχε τελειώσει με σκάνδαλο το 1959, όταν ο τραγουδιστής άρχισε μια σχέση με την ηθοποιό Ελίζαμπεθ Τέιλορ.

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή «20/20» του ABC News, ο Τοντ Φίσερ μίλησε για τις τελευταίες ώρες της μητέρας του, επιμένοντας πως «δεν πέθανε επειδή ράγισε η καρδιά της», αλλά «απλώς έφυγε για να είναι με την Κάρι».

«Δεν ήταν πως περιφερόταν απαρηγόρητη, τίποτα τέτοιο», αφηγήθηκε ο γιος της σύμφωνα με αποσπάσματα της συνέντευξης που δόθηκαν στη δημοσιότητα από το ABC. «Είπε απλώς ότι δεν κατάφερε να δει την Κάρι να επιστρέφει από το Λονδίνο. Εξέφρασε το πόσο πολύ αγαπούσε την αδελφή μου».

«Μετά είπε πως θέλει πραγματικά να είναι με την Κάρι», πρόσθεσε. «Μ’ αυτές ακριβώς τις λέξεις και μέσα σε 15 λεπτά έπειτα απ’ αυτή τη συζήτηση άρχισε να σβήνει και μέσα σε 30 λεπτά είχε ουσιαστικά τελειώσει».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Κηδεία Πάπα Φραγκίσκου: Στην πρώτη σειρά ο Ντόναλντ Τραμπ με τη Μελάνια και ανάμεσα σε δύο από τους πιο στενούς συμμάχους του Ζελένσκι
Στα αριστερά της Μελάνια Τραμπ, κάθεται ο Πρόεδρος της Εσθονίας, Άλαρ Κάρις, ενώ στα δεξιά του Τραμπ ο Φινλανδός Πρόεδρος, Αλεξάντερ Στουμπ
REUTERS
Κάστρο Scaligero: Το επιβλητικό μεσαιωνικό φρούριο μέσα στην μεγαλύτερη λίμνη της Ιταλίας
Το «αβύθιστο κάστρο», όπως το αποκαλούν οι ντόπιοι, χτίστηκε τον 13ο αιώνα από την οικογένεια Scaligeri, μια ισχυρή οικογένεια ευγενών και ηγεμόνων, που κυβερνούσε τη Βερόνα εκείνη την εποχή
Scaligero Castle aerial panoramic view. Scaligero Castle is a fortress in the historical center of Sirmione town at the Garda Lake in Italy
Το Ισραήλ αναχαίτισε πύραυλο από την Υεμένη – «Εξουδετερώθηκε πριν εισέλθει στην ισραηλινή επικράτεια»
«Μετά τις σειρήνες που ήχησαν σε διάφορες περιοχές του Ισραήλ, αναχαιτίστηκε πύραυλος που εξαπολύθηκε από την Υεμένη», αναφέρει ο ισραηλινός στρατός σε ανακοίνωσή του
Οι Χούθι της Υεμένης
Η ιστορία του καμεραμάν που σκότωσε τον βιαστή του γιου του μπροστά στις κάμερες και αναδείχθηκε σε λαϊκό ήρωα
Ο 40χρονος εικονολήπτη Γκάρι Πλοσέ εκτέλεσε με μία σφαίρα στον κεφάλι τον Τζεφ Ντουσέ, τον δάσκαλο καράτε που είχε απαγάγει και κακοποιήσει σεξουαλικά τον 11χρονο γιο του Τζόντι
Τζόντι Πλοσέ