Πέμπτη, 18 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Με ελληνικές ρίζες η πριγκίπισσα του Ντουμπάι που χώρισε μέσω Instagram

Με ελληνικές ρίζες η πριγκίπισσα του Ντουμπάι που χώρισε μέσω Instagram
Instagram

Ελληνικές ρίζες έχει η πριγκίπισσα του Ντουμπάι Sheikha Mahra Bint Mohammed Bin Rashid Al Maktoum που ανακοίνωσε μέσω Instagram στον σύζυγό της ότι τον χωρίζει αφήνοντας υπονοούμενα ότι την απάτησε.

«Αγαπητέ σύζυγε, καθώς είσαι απασχολημένος με άλλες συντροφιές, ανακοινώνω από εδώ το διαζύγιό μας. Σε χωρίζω, σε χωρίζω, σε χωρίζω. Να προσέχεις, η πρώην σύζυγός σου», του έγραψε η πριγκίπισσα από το Ντουμπάι.

Με αυτή την λιτή και απόλυτα ξεκάθαρη ανάρτηση στο Instagram, η Sheikha Mahra Bint Mohammed Bin Rashid Al Maktoum, ανακοίνωσε το διαζύγιό της από τον σύζυγό της, μετά από μόλις 14 μήνες γάμου.

Υπενθυμίζεται ότι χρησιμοποιώντας τον νόμο της σαρίας, η 30χρονη πριγκίπισσα, επιχειρηματίας και influencer ανακοίνωσε το διαζύγιό της στα social media γράφοντας τρεις φορές «σε χωρίζω, σε χωρίζω, σε χωρίζω» προς τον σύζυγό της.

H Sheikha Mahra γεννήθηκε στις 26 Φεβρουαρίου 1994 και είναι ένα από 26 παιδιά του πρωθυπουργού των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Sheikh Mohammed bin Rashid Al Maktoum. Τελείωσε το ιδιωτικό σχολείο στο Ντουμπάι και μετακόμισε αργότερα στο Λονδίνο, όπου πήρε πτυχίο στις Διεθνείς Σχέσεις.

Μητέρα της είναι η Zoe Grigorakos, με καταγωγή από τη Σπάρτη, η οποία παντρεύτηκε τον πρωθυπουργό των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, Mohammed bin Rashid Al Maktoum αλλά πλέον έχουν χωρίσει, χωρίς να έχουν αποκαλυφθεί περισσότερες λεπτομέρειες.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shaikha Mahra Mohammed Rashed Al Maktoum (@hhshmahra)

Η 30χρονη πριγκίπισσα έχει αναρτήσει αρκετές φωτογραφίες της μητέρας της στον λογαριασμό της στο Instagram με την οποία είναι πολύ δεμένη.

Μάλιστα η μητέρα της ήταν στο πλευρό της κόρης της κατά την αποφοίτησή της από πανεπιστήμιο του Λονδίνου.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shaikha Mahra Mohammed Rashed Al Maktoum (@hhshmahra)

Μια ανάρτηση στο Instagram από την ημέρα της αποφοίτησής της η Sheikha Mahra είχε γράψει τη λεζάντα: «Η οικογενειακή υποστήριξη είναι το παν».

Όταν, δε, ο ουρανοξύστης του Μπουρτζ Χαλίφα στο Ντουμπάι βάφτηκε στα ελληνικά χρώματα για την εθνική εορτή της 25ης Μαρτίου, η 30χρονη πριγκίπισσα ανήρτησε μια φωτογραφία του εμβληματικού κτηρίου στα γαλανόλευκα βάζοντας δίπλα μια γαλάζια καρδούλα.

Την Ελλάδα και συγκεκριμένα τη Μύκονο είχε επιλέξει, το ζευγάρι για να περάσει τον μήνα του μέλιτος μετά τον γάμο τους τον Μάιο του 2023.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 27 Μαίου του 2023 με την νύφη να επιλέγει ένα νυφικό δια χειρός Ezra Coutoure.

Ο γάμος τους επισφραγίστηκε με τον ερχόμο στη ζωή ενός παιδιού τον φετινό Μάιο, αλλά φαίνεται ότι κάτι δεν πήγε καλά στη σχέση τους με την πριγκίπισσα να ανακοινώνει το διαζυγιό της μέσω Instagram. 

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις