Κόσμος

Με εντολή Ερντογάν ανοιχτή 24 ώρες το 24ωρο η Αγιά Σοφιά

«Γλυκάθηκε» ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν από το σόου που έδωσε στην Αγιά Σοφιά και έδωσε αμέσως εντολή το «Μεγάλο Τέμενος» να μένει ανοιχτό 24 ώρες το 24ωρο.

Την εντολή Ερντογάν για την Αγιά Σοφιά αποκάλυψε με ανάρτησή του στο twitter ο κυβερνήτης της Κωνσταντινούπολης, Αλί Γερλίκαγια.

Click4more Νέες προκλήσεις από το τουρκικό ΥΠΕΞ – “Να θυμηθούν τι έπαθαν στο Αιγαίο όσοι δεν έδειξαν σεβασμό στη σημαία μας”

«Ο πρόεδρός μας έδωσε εντολή να είναι ανοιχτή η Αγιά Σοφιά 24 ώρες το 24ωρο για προσευχή, αρχής γενομένης από σήμερα. Το τζαμί Αγία Σοφιά θα είναι πάντα ανοιχτό 24 ώρες το 24ωρο. Εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας στον πρόεδρό μας» έγραψε ο κυβερνήτης της Κωνσταντινούπολης.

Φυσικά, συνόδευσε την ανάρτησή του με μια φωτογραφία του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μέσα από την Αγιά Σοφιά.

Αρχικά, η πρόθεση του Ερντογάν ήταν να κλείσει για έξι μήνες η Αγιά Σοφιά, ώστε να ολοκληρωθούν οι εργασίες της μετατροπής της σε τζαμί.  

Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ισραήλ: Η οικογένεια Μπίμπας λέει ότι δεν έλαβε καμία λεπτομέρεια σχετικά με τις συνθήκες θανάτου των ομήρων           
Η Χαμάς ισχυρίζεται ότι η Σίρι Μπίμπας και τα δύο παιδιά της σκοτώθηκαν τον Νοέμβριο του 2023 από ισραηλινό βομβαρδισμό στον τόπο όπου κρατούνταν στη Λωρίδα της Γάζας
Ταυτοποιήθηκε η σορός της Σίρι Μπίμπας ανακοίνωσε η οικογένειά της