Σάββατο, 20 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Με τα… πεθερικά στο Λευκό Οίκο! Μετακόμισαν Μελάνια και Μπάρον Τραμπ [pics, vid]

Με τα… πεθερικά στο Λευκό Οίκο! Μετακόμισαν Μελάνια και Μπάρον Τραμπ [pics, vid]

Λίγες μέρες πριν γιορτάζουν τα 71α γενέθλια του Ντόναλντ Τραμπ, η Μελάνια Τραμπ και ο 11χρονος Μπάρον άφησαν τη Νέα Υόρκη και μετακόμισαν στην Ουάσινγκτον και τον Λευκό Οίκο. Μαζί τους πήραν και τους γονείς της Πρώτης Κυρίας. Δηλαδή, τα πεθερικά του Ντόναλντ Τραμπ.

Ήταν μια μετακόμιση που είχε συζητηθεί πολύ. Τους πρώτους μήνες της προεδρίας του Ντόναλντ Τραμπ, η Μελάνια είχε επιλέξει να μείνει μακριά από τον Λευκό Οίκο και τον σύζυγό της. Ήθελε να τελειώσει τη σχολική χρονιά ο γιος της Μπάρον και μετά να μετακομίσουν μαζί στην προεδρική κατοικία. Όπως κι έγινε.

Μετά από ένα Σαββατοκύριακο στο γκολφ κλαμπ του Τραμπ στο Νιού Τζέρσεϊ, η πρώτη οικογένεια έφτασε με το Air Force One στη βάση Άντριους και από εκεί επιβιβάστηκε στο ελικόπτερο του προέδρου των ΗΠΑ για να μεταφερθούν στον Λευκό Οίκο.

Το απόγευμα της Κυριακής, ο Ντόναλντ, η Μελάνια και το Μπάρον Τραμπ προσγειώθηκαν στην ανατολική πλευρά του Λευκού Οίκου και η… μετακόμιση ολοκληρώθηκε.

Μαζί τους, στον Λευκό Οίκο έφτασαν και οι γονείς της Μελάνια, Αμάλια και Βίκτορ Κνάβς. Οι γονείς της Πρώτης Κυρίας, που πλέον ζουν μόνιμα στις ΗΠΑ, έμεναν στον Πύργο Τραμπ στη Νέα Υόρκη όπου βοηθούσαν στην ανατροφή του Μπάρον. Και τώρα, το ίδιο θα κάνουν αλλά, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, δεν θα μετακομίσουν μόνιμα στον Λευκό Οίκο, όπως είχε κάνει η μητέρα της Μισέλ Ομπάμα.

«Ανυπομονώ για τις αναμνήσεις που θα δημιουργήσουμε στο νέο μας σπίτι» έγραψε η Μελάνια Τραμπ στον λογαριασμό της Πρώτης Κυρίας στο twitter ανεβάζοντας μια φωτογραφία μέσα από τον Λευκό Οίκο.

Δεν ήταν η μόνη που tweet-αρε για την μετακόμισή της. Και όχι, ο δεύτερος δεν ήταν ο Ντόναλντ Τραμπ. Ήταν η διευθύντρια επικοινωνίας της Μελάνια, Στέφανι Γκρίσμαν. Έκανε retweet τη φωτογραφία της Μελάνια και έγραψε: «Είναι επίσημο! Η Πρώτη Κυρία και ο Μπάρον μετακόμισαν στην Ουάσινγκτον!».

Φωτογραφίες: Reuters, EPA

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε