Παρασκευή, 19 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Με τσιμέντο και καφέ έλουσε ένας άντρας τον πρωτεργάτη του Brexit Νάιτζελ Φάρατζ

Με τσιμέντο και καφέ έλουσε ένας άντρας τον πρωτεργάτη του Brexit Νάιτζελ Φάρατζ
Reuters

Με τσιμέντο και καφέ έλουσε ένας άντρας τον πρωτεργάτη του Brexit Νάιτζελ Φάρατζ.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail, κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στην πόλη Μπάρνσλι, στη Βρετανία, o βρετανός ηγέτης του Μεταρρυθμιστικού Κόμματος (Reform UK), Νάιτζελ Φάρατζ έκανε μια περιήγηση με ανοιχτό λεωφορείο στους δρόμους της πόλης όταν δέχθηκε επίθεση από έναν άντρα.

Βίντεο απεικονίζει έναν νεαρό διαδηλωτή με κόκκινο φούτερ να μαζεύει κομμάτια τσιμέντου από ένα εργοτάξιο πριν τα πετάξει στον Νάιτζελ Φάρατζ ενώ στη συνέχεια του πέταξε και τον καφέ του. 

Όπως φαίνεται και στο βίντεο εργάτες απομακρύνουν τον νεαρό άνδρα με την αστυνομία να τον συλλαμβάνει λίγα λεπτά αργότερα.

«Δεν θα με εκφοβίσει ούτε θα με αποθαρρύνει ένας βίαιος αριστερός όχλος που μισεί τη χώρα μας», έγραψε ο Νάιτζελ Φάρατζ στα social και ευχαρίστησε την αστυνομία, ενώ ανέβασε πλάνα από την σημερινή επίθεση.

 

Πώς έγινε η νέα επίθεση

Ο 60χρονος Νάιτζελ Φάρατζ είχε μόλις μιλήσει στους υποστηρικτές του προτού τον διακόψει πλήθος διαδηλωτών, με την αστυνομία να του ζητά να μην κατέβει από το λεωφορείο για λόγους ασφαλείας.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Φάρατζ μπαίνει στο στόχαστρο διαδηλωτών κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας.

Πριν από λίγες ημέρες, ένα 25χρονο μοντέλο του Onlyfans του είχε πετάξει milshake στο Κλάκτον του Έσσεξ.

Πληροφορίες από Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις