Κόσμος

Meghan Markle: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση με τη βασίλισσα Ελισάβετ [pics, vid]

Τι και αν ακόμα η Meghan Markle δεν έχει ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον πρίγκιπα Χάρι; Έκανε την πρώτη της εμφάνιση δίπλα στη βασίλισσα Ελισάβετ με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον.

Η παρουσία της Meghan Markle στο Westminster Abbey για τον εορτασμό της Κοινοπολιτείας ήταν σημαντική στιγμή για την Αμερικανίδα ηθοποιό. Και αυτό μόλις δύο μήνες πριν από τον βασιλικό γάμο της με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός, που κέρδισε τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της, τραγούδησε τον Εθνικό Ύμνο με τα μέλη της βασιλικής οικογένειας και όλοι μιλάνε για μια κίνηση δημόσιας αποδοχής από τη βασίλισσα Ελισάβετ.

Εντυπωσιακή εμφάνιση για τη Meghan Markle

Η ηθοποιός επέλεξε φόρεμα και παλτό της Amanda Wakeley για την επίσημη εμφάνιση στο πλευρό της βασίλισσας Ελισάβετ και καπέλο του Stephen Jones.

MEGHANMARKLE

MEGHANMARKLE

Ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί στο Αββαείο του Γουέστμινστερ χαιρέτησε τη Meghan Markle και τον πρίγκιπα Χάρι κατά την άφιξή τους.

MEGHANMARKLE MEGHANMARKLE

Πηγή: Dailymail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η Μελάνια Τραμπ έχει γενέθλια και τα γιόρτασε «στον αέρα» με τον Ντόναλντ Τραμπ – «Χρόνια πολλά Πρώτη Κυρία»
Ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε νωρίς από τη Ρώμη λίγο μετά την κηδεία του Πάπα για την κεράσει ένα ρομαντικό δείπνο στο Air Force One για τα 55α γενέθλιά της Μελάνια Τραμπ
Ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ και η Πρώτη Κυρία Μελάνια Τραμπ αναχωρούν από την Ιταλία στο αεροδρόμιο Φιουμιτσίνο