Site icon NewsIT

Μέγκαν Μαρκλ: Με το ρολόι της Νταϊάνα και σύνολο… 382.290 δολαρίων στην φωτογράφιση του TIME!

17.10.2020 | 17:24
Μέγκαν Μαρκλ

Μαζί με τον πρίγκιπα Χάρι και φορώντας ένα οικογενειακό κειμήλιο, το οποίο άνηκε στην πριγκίπισσα Νταϊάνα, φωτογραφήθηκε η Μέγκαν Μαρκλ. Η φωτογραφία του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ κυκλοφόρησε την Παρασκευή για το περιοδικό TIME.

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι την Τρίτη θα συμμετάσχουν σε μία διαδικτυακή εκπομπή του TIME σε συνεργασία με την εταιρεία P&G και θα έχει ως θέμα «Φτιάχνοντας έναν καλύτερο κόσμο» (Engineering a Better World). Το βασιλικό ζευγάρι θα συζητήσει για το πώς μπορούν να οικοδομηθούν διαδικτυακές κοινότητες που θα βασίζονται στη συμπόνια, την ασφάλεια και την αξιοπιστία.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ θα συζητήσουν για ζητήματα όπως ισότητας των φύλων, τις φυλετικές διακρίσεις στη Δικαιοσύνη και την κλιματική αλλαγή.

 

 

 

Στην ασπρόμαυρη φωτογραφία του TIME, όπως αναφέρει η Daily Mail, η Δούκισσα του Σάσεξ φοράει ένα κουστούμι συνολικής αξίας σχεδόν 2.790 δολαρίων, το δαχτυλίδι των αρραβώνων της -αξίας 350,000 δολαρίων-, καθώς και ένα ρολόι του οίκου Cartier 23,000 δολαρίων, το οποίο άνηκε στην πριγκίπισσα Νταϊάνα. Επίσης φορά ένα βραχιόλι του ίδιου οίκου, αξίας 6.500 δολαρίων.

Σύνολο αξίας; 382.290 δολάρια!

 

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version