Site icon NewsIT

Μέγκαν Μαρκλ: Πέφτει η δημοτικότητά της και στις ΗΠΑ – Τρώει τη σκόνη της Κέιτ Μίντλετον

23.07.2024 | 13:17
Μέγκαν Μαρκλ: Πέφτει η δημοτικότητά της και στις ΗΠΑ – Τρώει τη σκόνη της Κέιτ Μίντλετον

Στα… τάρταρα βρίσκεται η δημοτικότητα της Μέγκαν Μαρκλ με την ίδια να μην μπορεί να το χωνέψει, ενώ ο πρίγκιπας Χάρι αδιαφορεί για τις αρνητικές δημοσκοπήσεις. Σε αυτό συνέλαβε και η νέα εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον στον τελικό του Wimbledon, η δεύτερη μέσα στο 2024 ενώ συνεχίζει την θεραπεία της για τον καρκίνο.

Ο 39χρονος πρίγκιπας Χάρι και η 42χρονη Μέγκαν Μαρκλ μετακόμισαν στην Καλιφόρνια το 2020 αφού παραιτήθηκαν από τα βασιλικά τους καθήκοντα.

Άνθρωπος από το περιβάλλον τους ισχυρίστηκε πως το ζευγάρι έχει αρχίσει να «ξεθωριάζει» για τους Αμερικανού με τη Μέγκαν Μαρκλ να μην μπορεί να διαχειριστεί τη φθίνουσα δημοτικότητά της.

Δεν άργησαν τότε να υπογράψουν συμφωνίες με το Netflix και το Spotify που ξεπέρασαν τα 100 εκατομμύρια δολάρια λόγω του παγκόσμιου ενδιαφέροντος. Τέσσερα χρόνια αργότερα και το Spotify αποφάσισε να λήξει τη συμφωνία του με τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ, ενώ εκκρεμεί ακόμα η ανανέωση της συμφωνίας τους με το Netflix.

Η πρώην βασιλική ανταποκρίτρια του BBC Jennie Bond πιστεύει ότι ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ αντιμετωπίζουν με άλλη οπτική τις δημοσκοπήσεις.

«Δεν φαντάζομαι ότι ο πρίγκιπας Χάρι ενδιαφέρεται πολύ για δημοσκοπήσεις σχετικά με τη δημοτικότητά τους. Αλλά η Μέγκαν Μαρκλ το βρίσκει δύσκολο να το καταπιεί» ανέφερε χαρακτηριστικά στο περιοδικό OK!.

Παρά το γεγονός ότι η ίδια είναι Αμερικανίδα, η Μέγκαν Μαρκλ υστερεί σημαντικά από τη δημοτικότητα της Κέιτ Μίντλετον, του πρίγκιπα Γουίλιαμ αλλά και του πρίγκιπα Χάρι.

Η Jennie Bond επισήμανε την πρόσφατη διαμάχη που ξέσπασε σχετικά με το βραβείο Pat Tillman του πρίγκιπα Χάρι στα ESPY, κάτι που συνέβαλε στη μείωση της δημοτικότητάς τους.

«Νομίζω ότι ήταν κάτι σαν αυτογκόλ για τον πρίγκιπα Χάρι να δεχτεί το βραβείο όταν ήταν ξεκάθαρο ότι η οικογένεια Tillman – και ένα σημαντικό ποσοστό Αμερικανών- ήταν εναντίον του. Θα ήταν πιο σοφό είτε να το αρνηθεί είτε να αναδείξει έναν από τους ήρωες των Invictus Games ως άξιο νικητή» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Η λαμπερή τελετή απονομής ESPY των Σάσεξ επισκιάστηκε επίσης γρήγορα από τη μεγάλη επιστροφή της Κέιτ Μίντλετον στον τελικό του Wimbledon, καθώς η είδηση της επανεμφάνισής της έκανε τον γύρο του κόσμου.

Γιατί σταμάτησαν να ψάχνουν για σπίτι στην Βρετανία

Την ίδια στιγμή Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι φαίνεται πως έχουν βάλει σε αναμονή τα σχέδιά τους να βρουν σπίτι στην Βρετανία, σύμφωνα με δημοσίευμα.

Ο πρίγκιπας Χάρι φέρεται να έβαλε στο μάτι ακίνητα στην Βρετανία προκειμένου να διαμένει μαζί με την σύζυγό του όταν επισκέπτονται την χώρα και να μην μένουν σε ξενοδοχεία.

Ωστόσο φαίνεται ότι η αναζήτησή του ζευγαριού για κατοικία σε βρετανικό έδαφος έχει τεθεί – προς το παρόν – σε δεύτερη μοίρα λόγω των αυξανόμενων ανησυχιών του για την ασφάλεια της οικογένειάς του.

«Ο Χάρι θέλει πραγματικά να περνάει περισσότερο χρόνο στην Βρετανία, αλλά δεν αισθάνεται άνετα να το κάνει μέχρι να διευθετηθούν τα θέματα ασφαλείας», δήλωσε πηγή στην Express.

Όπως εξήγησε η πηγή η δικαστική διαμάχη του πρίγκιπα Χάρι με το βρετανικό κράτος για την ασφάλεια που του παρέχεται όσο βρίσκεται στην Βρετανία φαίνεται ότι καθυστερεί τα σχέδια του να βρει σπίτι στην πατρίδα του. 

Κι ενώ τα σχέδια για σπίτι έχουν μπει… στον πάγο η Μέγκαν Μαρκλ έκανε μία νέα δημόσια εμφάνιση, με την καλή της φίλη Kimberly Williams-Paisley.

Ο φακός τις εντόπισε στο Μοντεσίτο για φαγητό.

Λάτρης της μόδας και των ακριβών fashion items, η Μέγκαν Μαρκλ εθεάθη με ένα τζιν σε ίσια γραμμή με λευκό πουκάμισο.

Το outfit απογείωσε με Dior τσάντα, Chanel μπαλαρίνες στην κλασική διχρωμία του μπεζ-μαύρου και τα Cartier κοσμήματά της.

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version