Κόσμος

Μέγκαν Μαρκλ: “Σπάει” την παράδοση δεκαετιών – Σοκαρισμένο το Παλάτι!

Η Μέγκαν Μαρκλ έρχεται κόντρα σε μία παράδοση τουλάχιστον 42 χρόνων, επιλέγοντας να μη γεννήσει στο μαιευτήριο του Λονδίνου, όπου είδαν το πρώτο τους φως πολλά βασιλικά μωρά, ανάμεσά τους και ο σύζυγός της, ο πρίγκιπας Χάρι!

Την είδηση αποκαλύπτει η εφημερίδα The Sun, καθώς η Μέγκαν και ο Χάρι, οι οποίοι παντρεύτηκαν τον περασμένο χρόνο, περιμένουν αργότερα την άνοιξη το πρώτο τους παιδί.

Αλλά η πρώην ηθοποιός επέλεξε να μη γεννήσει στην πτέρυγα Lindo του νοσοκομείου St Mary’s, που προτιμούν οι γαλαζοαίματοι από το 1977, αναφέρει το δημοσίευμα επικαλούμενο μη κατονομαζόμενη πηγή.

Meghan Markle egkyos
Reuters

Click4more: Μαλλί με μαλλί Κέιτ Μίντλετον και Μέγκαν Μαρκλ!

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα γέννησε τον πρίγκιπα Χάρι στο St Mary’s το 1984 και η Κέιτ, η σύζυγος του μεγαλύτερου αδελφού του Χάρι, του πρίγκιπα Ουίλιαμ, γέννησε εκεί και τα τρία τους παιδιά, τον Τζορτζ, την Σάρλοτ και τον Λούις.

Η 37χρονη Μέγκαν επέλεξε ένα μαιευτήριο που βρίσκεται πιο κοντά στο νέο τους σπίτι στην πόλη Ουίνδσορ, γράφει η Sun υπό τον τίτλο:

“Η Μέγκαν σνομπάρει το νοσοκομείο της Κέιτ και της Λαίδης Ντι”.

“Το μωρό δεν θα γεννηθεί στο Lindo. Εκείνη και ο Χάρι επέλεξαν ότι, αντί να πάνε σε ένα τόσο δημόσιο μέρος όπως το Lindo, θα αφήσουν την Μέγκαν να ανακτήσει τις δυνάμεις της κάπου πιο ιδιωτικά”, είπε η πηγή στην εφημερίδα.

Τα Ανάκτορα του Κένσινγκτον δεν ήταν άμεσα διαθέσιμα για να σχολιάσουν. Το παιδί που θα γεννηθεί θα είναι 7ο στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου παρότι η γέννησή του αναμένεται να απασχολήσει τα διεθνή ΜΜΕ.

 

Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Διαδήλωση υπέρ του Εκρέμ Ιμάμογλου έκαναν Τούρκοι μετανάστες στο Βερολίνο
Στη Γερμανία ζουν περίπου τρία εκατομμύρια άτομα τουρκικής καταγωγής, πολλοί εκ των οποίων είναι απόγονοι των μεταναστών που έφτασαν στη χώρα για να εργαστούν τις δεκαετίες του '60 και του '70
Διαδήλωση Τούρκων μεταναστών στο Βερολίνο υπέρ του Εκρέμ Ιμάμογλου
Θερμή υποδοχή του Έντι Ράμα στην Αθήνα - Τραγούδια, χοροί και μία «θάλασσα» από αλβανικές σημαίες
Στις βουλευτικές εκλογές της 11ης Μαΐου, μεγάλος αντίπαλος του Έντι Ράμα θα είναι ο Σαλί Μπερίσα, Πρόεδρος της Αλβανίας από το 1992 έως το 1997 και Πρωθυπουργός από το 2005 έως το 2013
Κατάμεστος ο χώρος στον «Ελληνικό Κόσμο» στην Πειραιώς από Αλβανούς πολίτες που πήγαν να παρακολουθήσουν την προεκλογική ομιλία του Έντι Ράμα την Κυριακή 30 Μαρτίου 2025