Κόσμος

Μέγκαν Μαρκλ: Το μήνυμα για την Ημέρα Καλοσύνης στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Η Μέγκαν Μαρκλ στηρίζει την Ημέρα Καλοσύνης στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (Social Media Kindness Day), σήμερα, Δευτέρα (09.11.2020).

Η Μέγκαν Μαρκλ εξέφρασε την υποστήριξή της στην πρωτοβουλία για την Ημέρα Καλοσύνης στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης που θεσμοθετήθηκε στη μνήμη της Κάρολαϊν Φλακ. Η παρουσιάστρια του «Love Island UK» αυτοκτόνησε τον περασμένο Φεβρουάριο. Σήμερα, ημέρα που θα γιόρταζε τα 41α γενέθλιά της, καλούνται οι χρήστες να δεσμευθούν ότι θα διαδραματίσουν τον δικό τους ρόλο για να γίνουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένας καλύτερος τόπος για όλους.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πρέπει να είναι ένα μέρος όπου οι άνθρωποι μπορούν να κοινωνικοποιηθούν, να δικτυωθούν, να δραστηριοποιηθούν επιχειρηματικά χωρίς τον φόβο της αρνητικότητας, αναφέρεται στην ιστοσελίδα της πρωτοβουλίας.

Σε δήλωσή της, η Δούκισσα του Σάσσεξ, η οποία έχει τις δικές της εμπειρίες από τη σκοτεινή πλευρά των social media τονίζει ότι “λυπάται” που πρέπει να υπάρχει μια τέτοια Ημέρα.

“Για τόσους πολλούς, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διαδραματίζουν μεγάλο ρόλο στην καθημερινή τους ζωή”, αναφέρει η Μέγκαν Μαρκλ. “Έχουμε πρόσβαση σε αυτά με τα ακροδάχτυλά μας, οπότε θα έπρεπε να είναι ένα ασφαλέστερο και με περισσότερη ευγένεια μέρος για όλους. Με θλίβει το γεγονός ότι στη σημερινή κοινωνία η Ημέρα Καλοσύνης στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης θεωρείται απαραίτητη Αλλά είναι απολύτως!”, προσθέτει.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Αυτοκτόνησε η Βιρτζίνια Τζουφρέ – Είχε κατηγορήσει τον Επστάιν και τον πρίγκιπα Άντριου για βιασμό
Τον Αύγουστο του 2021, η Βιρτζίνια Τζουφρέ μήνυσε τον πρίγκιπα Άντριου για σεξουαλική κακοποίηση όταν εκείνη ήταν 17 ετών και είχε πέσει στα δίχτυα του κυκλώματος του Έπσταϊν
Η Βιρτζίνια Τζούφρε
Ο πλανήτης ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει τον Πάπα Φραγκίσκο - Το σφράγισμα του φέρετρου και η πορεία προς την ταφή
Ο τάφος του Πάπα Φραγκίσκου θα είναι λιτός, όπως εκείνος το είχε ζητήσει, από μάρμαρο Λιγυρίας (επαρχία της βόρειας Ιταλίας), από τη γη της καταγωγής των παππούδων του
Πάπας Φραγκίσκος στη Βασιλική του Αγίου Πέτρου