Κόσμος

Μεξικό: 18 νεκροί σε σύγκρουση τουριστικού λεωφορείου με βυτιοφόρο

Τουλάχιστον 18 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους χθες Σάββατο, όταν ένα τουριστικό λεωφορείο συγκρούστηκε με βυτιοφόρο που μετέφερε καύσιμα και τα δύο οχήματα τυλίχθηκαν στις φλόγες σε αυτοκινητόδρομο της βορειοανατολικής πολιτείας Ταμαουλίπας, στο Μεξικό.

Το λεωφορείο ανήκει στην εταιρεία Castanuelas Tours και είχε αναχωρήσει από την πόλη Χουεχούτλα.

Η κυκλοφορία στον τόπο του δυστυχήματος διακόπηκε προσωρινά, ενώ οι αρχές διεξάγουν έρευνα για να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το τροχαίο.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, το πρώτο επτάμηνο του έτους 9.315 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους σε τροχαία δυστυχήματα στο Μεξικό.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Πέφτει η δημοτικότητα του Ντόναλντ Τραμπ – Ασυγχώρητη για τους Αμερικάνους η κόντρα με το Χάρβαρντ
Αντίθετοι με τον έλεγχο των μουσείων, οι περισσότεροι Αμερικάνοι - Τα τρία τέταρτα των ψηφοφόρων θεωρούν πως ο Ντόναλντ Τραμπ δεν πρέπει να θέσει υποψηφιότητα για τρίτη θητεία
Ντόναλντ Τραμπ 1