Site icon NewsIT

Μεξικό: Κρεμάστηκαν από τα 75 μέτρα μετά τη διακοπή παιχνιδιού από καταιγίδα

26.08.2024 | 18:58
Μεξικό: Κρεμάστηκαν από τα 75 μέτρα μετά τη διακοπή παιχνιδιού από καταιγίδα

Στιγμές τρόμου έζησαν αρκετοί ανυποψίαστοι σε θεματικό πάρκο στο Μεξικό, όταν καταιγίδα σταμάτησε τη λειτουργία ενός παιχνιδιού, με αποτέλεσμα δεκάδες άνθρωποι που βρισκόντουσαν πάνω σε κούνιες να κρεμαστούν στο κενό για αρκετή ώρα.

Το απίστευτο περιστατικό κατέγραψε ένας από τους ανθρώπους που κόλλησαν στις κούνιες του θεματικού πάρκου «Six Flags» στο Μεξικό και ενώ βρεχόντουσαν σε ύψος 75 μέτρων.

Άνθρωπος που βίωσε τη «φρίκη» αποκάλυψε πως κρεμόντουσαν στο κενό για τουλάχιστον 10 λεπτά ενώ έβρεχε ακατάπαυστα.

«Καθώς βρισκόμασταν ψηλά, λόγω της βροχής το παιχνίδι σταμάτησε και κολλήσαμε στην κορυφή για 10 λεπτά μέσα σε δυνατή βροχή», είπε συγκεκριμένα.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο:

Στο βίντεο ντοκουμέντο που δημοσιεύτηκε, φαίνονται αρκετοί άνθρωποι να κρατιούνται σφιχτά από τις αλυσίδες του παιχνιδιού ενώ βρέχει έντονα και φυσάει.

Οι περισσότεροι από αυτούς φορούν χειμωνιάτικα ρούχα και κοιτούν στο κενό για να καταλάβουν το τι συμβαίνει. Η θέα είναι τρομακτική αφού η καταιγίδα έχει σκοτεινιάσει τον ουρανό και δεν υπάρχει πολύ καλή ορατότητα.

Ακριβώς από κάτω τους, το τρενάκι του πάρκου συνεχίζει να κινείται με ταχύτητα στις ράγες.

Η Six Flags Mexico μετά το περιστατικό εξήγησε πως το προσωπικό του θεματικού πάρκου ακολούθησε τα πρωτόκολλα που έχει επιβάλλει ο κατασκευαστής του παιχνιδιού «Sky Screamer».

Μετά από λίγα λεπτά όλοι οι επισκέπτες απομακρύνθηκαν με ασφάλεια.

Το παιχνίδι μεταφέρει του επιβάτες σε ύψος σχεδόν 75 μέτρων και με ταχύτητα 60 χιλιομέτρων ώστε όσοι θέλουν να απολαύσουν σε μία γρήγορη κούρσα την θέα προς τη πόλη του Μεξικού.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version