Τρίτη, 8 Οκτ.
27oC Αθήνα

Μελάνια Τραμπ και βασιλιάς Κάρολος είναι φίλοι δια αλληλογραφίας – Η άγνωστη σχέση τους

Μελάνια Τραμπ και βασιλιάς Κάρολος είναι φίλοι δια αλληλογραφίας – Η άγνωστη σχέση τους
Φωτογραφία: Reuters

Μια vintage συνήθεια ακολουθούν πιστά δυο φίλοι, ο βασιλιάς Κάρολος και η Μελάνια Τραμπ, οι οποιοι «συντηρούν» τη σχέση τους μέσω αλληλογραφίας.

Η Μελάνια Τραμπ αποκάλυψε ότι είναι pen pals με τον βασιλιά Κάρολο, με τον οποίο μοιράζεται μια «συνεχή αλληλογραφία».

Η απροσδόκητη φιλία μεταξύ του βασιλιά και της πρώην πρώτης κυρίας των ΗΠΑ, αποκαλύφθηκε σε μια κριτική των New York Times για τα απομνημονεύματά της.

Η 54χρονη σύζυγος του Ντόναλτ Τραμπ, εξήγησε ότι μετά την πρώτη τους συνάντηση στη Νέα Υόρκη το 2005, βρέθηκαν εκ νέου το 2019 κατά τη διάρκεια επίσκεψης του προεδρικού ζεύγους στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Αν και δεν είναι γνωστό πότε ακριβώς άρχισαν να ανταλλάσσουν επιστολές, η Daily Beast αναφέρει ότι η Μελάνια Τραμπ έγραψε ότι ήταν «απόλυτη ευχαρίστηση η επανασύνδεση με [τον βασιλιά Κάρολο]» το 2019.

«Αυτή τη φορά εμπλακήκαμε σε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση σχετικά με τη δέσμευσή του για την προστασία του περιβάλλοντος», εξήγησε η Τραμπ.

Ο βαθμός στον οποίο η πρώην πρώτη κυρία ανοίγεται για τη σχέση της με τον βασιλιά δεν είναι ακόμη γνωστός, καθώς τα απομνημονεύματά της δε θα βγουν προς πώληση πριν από τα τέλη του Οκτώβρη.

Το βιβλίο «Melania: A Memoir» αφηγείται την παιδική ηλικία της Τραμπ στη Σλοβενία, τη μετέπειτα εργασία της ως μοντέλο και την καθοριστική σχέση της με τον Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος διεκδικεί επί του παρόντος μια δεύτερη θητεία στον Λευκό Οίκο, διατηρεί καλές σχέσεις με τη βασιλική οικογένεια. Μάλιστα, σύμφωνα με τον Independent, ο βασιλιάς Κάρολος φέρεται να του έστειλε επιστολή στον Τραμπ μετά από την αποτυχημένη απόπειρα δολοφονίας του.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις