Σάββατο, 20 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Μελάνια Τραμπ: Μέσα σε ένα τρίμηνο ξόδεψε τα διπλάσια από όσα “κόστιζε” τον χρόνο η Μισέλ Ομπάμα

Μελάνια Τραμπ: Μέσα σε ένα τρίμηνο ξόδεψε τα διπλάσια από όσα “κόστιζε” τον χρόνο η Μισέλ Ομπάμα
Φωτογραφία από: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Η Μελάνια Τραμπ πριν μετακομίσει στο Λευκό Οίκο έμενε στη Νέα Υόρκη για περίπου τρεις μήνες. Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ ταξίδευε αεροπορικώς αυτούς τους μήνες με αποτέλεσμα να κοστίσει στο κράτος περισσότερα από 675.000 δολάρια.

Το περιοδικό Wall Street Journal ανέφερε ότι η Μελάνια Τραμπ  χρησιμοποίησε αεροσκάφη με σκοπό να ταξιδέχψει από και προς τη Νέα Υόρκη ενώ οι συχνότεροι προορισμοί της ήταν η Ουάσιγκτον και η Φλόριντα. Συνολικά μέσα σε περίπου τρεις μήνες ταξίδεψε 21 φορές κοστίζοντας στο κράτος περισσότερα από 675.000 δολάρια.

Πρόκειται για πτήσεις από την ημέρα της ορκωμοσίας του Ντόναλντ Τραμπ μέχρι περίπου και τον Απρίλιο. Η Anita McBride, πρώην επικεφαλής του προσωπικού της πρώην Πρώτης Κυρίας Laura Bush, δήλωσε ότι τα ταξίδια για μια πρώτη κυρία “σίγουρα δεν είναι τόσο ακριβά όσο είναι η μετακίνηση του Προέδρου οπουδήποτε”.

Πιο “οικονομική” η Μισέλ Ομπάμα

Αυτό, ωστόσο, που προκαλεί εντύπωση είναι το ότι η Μελάνια Τραμπ “κοστίζει” περισσότερο από την προηγούμενη Πρώτη Κυρία Μισέλ Ομπάμα. Κατά τη διάρκεια των οκτώ ετών, τα ταξίδια της Μισέλ Ομπάμα κόστισαν περισσότερα από 2,8 εκατομμύρια δολάρια – ή αλλιώς κατά μέσο όρο περίπου 350.000 δολάρια το χρόνο.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις