Site icon NewsIT

Μελβούρνη: Ζευγάρι προκάλεσε πλημμύρα σε σιδηροδρομικό δίκτυο με τον έρωτά του – Εκκενώθηκαν σταθμοί

16.10.2024 | 10:28
Μελβούρνη: Ζευγάρι προκάλεσε πλημμύρα σε σιδηροδρομικό δίκτυο με τον έρωτά του – Εκκενώθηκαν σταθμοί

«Σεισμό» φαίνεται πως προκάλεσαν στη Μελβούρνη οι ερωτικές περιπτύξεις ενός ζευγαριού, με πλημμύρες να καταγράφονται στις σιδηροδρομικές γραμμές του City Loop, με αποτέλεσμα οι Αρχές να προχωρούν στην εκκένωση δύο σταθμών

Όλα συνέβησαν την περασμένη Πέμπτη (10.10.24). Ήταν αργά το βράδυ όταν οι τοπικές Αρχές έδωσαν εντολή να εκκενωθούν οι σταθμοί Melbourne Central και Flagstaf, καθώς καταγράφηκαν στο σημείο πλημμύρες. 

Τα πρώτα στοιχεία, σύμφωνα με τον Guardian, «έδειχναν» βανδαλισμό στο αυτόματο σύστημα καταιονισμού που προκάλεσε την πλημμύρα. Ωστόσο, οι κάμερες ασφαλείας ξεσκέπασαν την αλήθεια. 

Σύμφωνα με τον υπουργό Υποδομών για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς της Βικτόρια, Ντάνι Πίρσον, οι στιγμές πάθους που έζησε ένα ζευγάρι κάτω από μία σκάλα στο υπόγειο δίκτυο είχαν ως αποτέλεσμα να αποκολληθεί ένα σύστημα πυρόσβεσης.

«Η πλημμύρα ήταν εκτεταμένη και θα ακολουθήσει περαιτέρω έρευνα από την αστυνομία. Ίσως η σκάλα στο σιδηροδρομικό δίκτυο να μην είναι και το πιο κατάλληλο μέρος για να καταλήξεις μετά από ένα ρομαντικό δείπνο» δήλωσε ο Ντάνι Πίρσον σε δημοσιογράφους έξω από τη Βουλή.

Σύμφωνα με τον Guardian, η εκκένωση πραγματοποιήθηκε σε ώρα μεγάλης κίνησης, αφού μόλις είχε ολοκληρωθεί η μεγάλη συναυλία της Ολίβια Ροντρίγκο και οι μουσικόφιλοι προσπαθούσαν μαζικά να επιστρέψουν σπίτι με το τρένο.

Οι Αρχές προχώρησαν στη δημοσιοποίηση φωτογραφιών του άνδρα και της γυναίκας που φέρεται να εμπλέκονται στην υπόθεση.

Όπως αναφέρει ο Guardian, τα δύο άτομα απέκτησαν πρόσβαση σε σκάλα που συνδέει δύο αποβάθρες στον σταθμό Melbourne Central στις 10:40 το βράδυ της περασμένης Πέμπτης και κατόπιν προκάλεσαν ζημιά σε ένα σπρίνκλερ και έναν σωλήνα.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version