Παρασκευή, 26 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Meow Meow! Η γάτα “αεροσυνοδός” της Canadian North

Meow Meow! Η γάτα “αεροσυνοδός” της Canadian North

Ήδη πάνω από 100.000 άνθρωποι έχουν εγκαταλείψει τα σπίτια τους στο Fort McMurray λόγω των καταστροφικών πυρκαγιών που, σύμφωνα με τις αρχές, θα μπορούσαν να καίνε για μήνες.

Αρκετές καναδικές αεροπορικές εταιρείες προσφέρθηκαν να βοηθήσουν οικογένειες να εκκενώσουν την περιοχή, ανοίγοντας τις πύλες τους και για τα κατοικίδια ζώα τους. “Ήταν σίγουρα ασυνήθιστο να μεταφέρουμε ζώα στην καμπίνα, αλλά λόγω των ασυνήθιστων περιστάσεων ήμασταν σε θέση να παραβλέψουμε τους κανόνες”, δήλωσε εκπρόσωπος της Canadian Airlines. “Κατανοούμε τη συναισθηματική επίδραση που θα είχε αν έπρεπε να τα αφήσουν πίσω”.

Δυστυχώς την περασμένη εβδομάδα η οικογένεια της Krystal Scott αναγκάστηκε να αφήσει τη γάτα της Meow Meow με μέλη της ομάδας Canadian North Flight Operations επειδή θα γεννούσε κατά τη διάρκεια της εκκένωσης. “Είμαι έγκυος και από στιγμή σε στιγμή γενάω” είπε στο BuzzFeed News. “Η αεροπορική ήταν απίστευτη. Ήμασταν τόσο συγκλονισμένοι από την καλοσύνη τους”.

Η γατούλα Meow Meow έμεινε στα γραφεία της Canadian North για μερικές μέρες και σύμφωνα με εκπρόσωπο ήταν μεγάλη προσθήκη στην ομάδα. “Είμαστε χαρούμενοι που οι περιπέτειες της Meow Meow έφεραν τόσα χαμόγελα και πραγματικά ευγνώμονες που περάσαμε μαζί της μια εβδομάδα”.

Η ιδιοκτήτριά της ανέβασε μια φωτογραφία της Meow Meow που πλέον βρίσκεται ξανά στην οικογένειά της. “Πήρατε τη γάτα μας, της δώσατε σπίτι και την κάνατε διάσημη. Βρισκόμαστε πλέον στο Calgary και περιμένουμε το μωράκι μας”, έγραψε στο facebook η Krystal Scott.

Πηγή: BuzzFeed

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε