Site icon NewsIT

Μετακομίζει στην Αμερική το πριγκιπικό ζευγάρι της Δανίας μετά την αφαίρεση των τίτλων από την βασίλισσα

30.11.2022 | 15:58
Μετακομίζει στην Αμερική το πριγκιπικό ζευγάρι της Δανίας μετά την αφαίρεση των τίτλων από την βασίλισσα

Danish Queen Margrethe II arrives at the re-premier of the ballet The Nutcracker in Tivoli's Concert Hall in Copenhagen, Denmark, November 26, 2022. Ritzau Scanpix/Emil Helms/via REUTERS ATTENTION EDITORS - THIS IMAGE WAS PROVIDED BY A THIRD PARTY. DENMARK OUT. NO COMMERCIAL OR EDITORIAL SALES IN DENMARK.

Η απόφαση της βασίλισσας της Δανίας Μαργαρίτας να αφαιρέσει τους πριγκιπικούς τίτλους από τα εγγόνια της, τα παιδιά του δευτερότοκου γιου της, πρίγκιπα Ιωακείμ, προκάλεσαν δυσαρέσκεια, με τον γιό της να… εγκαταλείπει τελικά τον τόπο του.

Μετά την κίνηση αυτή ο δευτερότοκος γιος της βασίλισσας της Δανίας, πρίγκιπας Ιωακείμ και η σύζυγος του Μαρί, αποφάσισαν να μετακομίσουν στην Ουάσινγκτον

Όπως αναφέρει η δανέζικη εφημερίδα B.T., το ζευγάρι αποφάσισε να μετακομίσει στην Αμερική καθώς ο πρίγκιπας βρήκε νέα δουλειά στην αμυντική βιομηχανία στην Ουάσινγκτον.

Αυτή τη στιγμή ζουν στο Παρίσι λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων του πρίγκιπα, οι οποίες ολοκληρώνονται τον Ιούνιο και σύμφωνα με το δημοσίευμα του Hello, η οικογένεια είναι πιθανό να μετακομίσει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού το δεύτερο εξάμηνο του έτους.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version