Κόσμος

Μη σου τύχει! “Photobomb” από τον πρίγκιπα Κάρολο [pic]

Να είσαι μέλος ροκ συγκροτήματος, να βρίσκεσαι σε μια παμπ που λέγεται Prince of Walles και να "σκάει" πίσω σου, κάνοντας – άθελά του- photobomb ο… πραγματικός Prince of Walles, ο πρίγκιπας Κάρολος.

Δεν γίνονται αυτά είπατε; Έγιναν στο Σόμερσετ της Βρετανίας. Και μάλιστα ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου. Ο κιθαρίστας των Kasabian, του ροκ συγκροτήματος από το Λέστερ, αποφάσισε να πάει για φαγητό το μεσημέρι στην παμπ Prince of Walles στο Χαμ Χιλ του Σόμερσετ, μια κομητεία της νοτιοδυτικής Αγγλίας.

Μόνο που δεν ήξερε ότι την ίδια μέρα, στην ίδια κομητεία και στην ίδια παμπ θα βρισκόταν το πραγματικός Πρίγκιπας της Ουαλίας, ο Κάρολος. Και κάποιος που ήταν μαζί με τον κιθαρίστα του συγκροτήματος σκέφτηκε πως ήταν πολύ σουρεαλιστικό (και ήταν) να φωτογραφίσει τον πρίγκιπα της Ουαλίας μέσα στον… “πρίγκιπα της Ουαλίας”.

Η φωτογραφία δείχνει τον κιθαρίστα σε πρώτο πλάνο και τον Κάρολο να περνά πίσω του, χωρίς να ξέρει πως η στιγμή αποτυπώνεται από τον φωτογραφικό φακό. Και φυσικά η φωτογραφία ανέβηκε στον λογαριασμό του συγκροτήματος στο Instagram με το μήνυμα «η Αυτού Μεγαλειώτης στη ζώνη του photo bombing».

 

Photo bombing zone … #HRH

A post shared by Kasabian (@kasabianofficial) on

Η Νίκη Χόλροϊντ, που είναι συνιδιοκτήτρια με τον σύζυγό της Μάικ της παμπ «Πρίγκιπας της Ουαλίας» είπε ότι ο πρίγκιπας Κάρολος αιφνιδίασε τους ντόπιους θαμώνες όταν πήγε πίσω από το μπαρ και τους σέρβιρε ποτά.

«Αφιέρωσε πολύ χρόνο και ήταν μία θαυμάσια ημέρα» πρόσθεσε, σύμφωνα με την εφημερίδα Telegraph. «Εμείς γνωρίζαμε ότι θα έρθει, αλλά ήταν μία υπέροχη έκπληξη για όλους τους άλλους» ανέφερε η Χόλροϊντ.

Ο Πρίγκιπας Κάρολος δεν είναι το μόνο μέλος της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας που έχει κάνει photobomb, το έχουν κάνει στο παρελθόν τόσο η μητέρα του και βασίλισσα της Βρετανίας Ελισάβετ και ο μικρός γιος του, πρίγκιπας Χάρι.

Οι Kasabian βρέθηκαν στην παμπ για να χαλαρώσουν μετά την ολοκλήρωση του νέου τους άλμπουμ.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Μαρίν Λε Πεν: Το καλοκαίρι του 2026 θα ανακοινωθεί η απόφαση του εφετείου για την καταδίκη της ηγέτιδας της γαλλικής ακροδεξιάς
Η απόφαση για την κατηγορία της κατάχρησης δημόσιου χρήματος από τη Μαρίν Λε Πεν αναμένεται πολλούς μήνες πριν από τις γαλλικές προεδρικές εκλογές του 2027
Η Γαλλίδα ακροδεξιά ηγέτης, Μαρίν Λε Πεν εγκαταλείπει τα κεντρικά γραφεία του κόμματος του «Εθνικού Συναγερμού» την ημέρα της ετυμηγορίας της δίκης της
Forbes: Ο Ντόναλντ Τραμπ υπερδιπλασίασε την περιουσία του στα 5,1 δισ. δολάρια – Πλουσιότερος άνθρωπος στον πλανήτη ο Έλον Μασκ με 342 δισεκατομμύρια
Ο Έλον Μασκ είναι και πάλι ο πλουσιότερος άνθρωπος στη Γη, έχοντας ξεπεράσει τον Γάλλο «τιτάνα» ειδών πολυτελείας, Μπερνάρ Αρνό
Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ δίπλα στον διευθύνοντα σύμβουλο της Tesla, Έλον Μασκ, στον Λευκό Οίκο στις 11 Μαρτίου 2025