Site icon NewsIT

Μικρός Μπεν: Δανός υποστηρίζει ότι είναι το παιδί που εξαφανίστηκε στην Κω – Είναι ο τρίτος που το ισχυρίζεται φέτος

22.07.2024 | 10:23
Μικρός Μπεν: Δανός υποστηρίζει ότι είναι το παιδί που εξαφανίστηκε στην Κω – Είναι ο τρίτος που το ισχυρίζεται φέτος

epa06106901 (FILE) An undated file handout photograph made available by British South Yorkshire Police on 17 May 2015 showing British child, Ben Needham from Sheffield, northern England, who was just 21 months old when he disappeared from the village of Iraklise, Kos, Greece, on 24 July 1991 while on holiday with his grandparents. Reports on 24 July 2017 state that human blood has reportedly been found on a toy car and sandal believed to have belonged to Ben Needham. The sandal and car will now be tested for Ben's DNA. EPA/SOUTH YORKSHIRE POLICE / HANDOUT HANDOUT HANDOUT EDITORIAL USE ONLY/NO SALES *** Local Caption *** 53030032

Πέρασαν 33 χρόνια από τη μέρα που ο μικρός Μπεν εξαφανίστηκε για πάντα από την αγκαλιά της οικογένειάς του, που βρισκόταν εκείνες τις μέρες στην Κω.

Τριαντατρία χρόνια μετά και η μητέρα του Κάρι Νίνταμ ακόμα δεν ξέρει τι συνέβη στον γιο της. Τώρα ένας άνδρας από την Δανία, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν δημοσιοποιηθεί, ισχυρίζεται ότι είναι ο μικρός Μπεν. Είναι ο τρίτος από τις αρχές του έτους που λέει πως είναι ο μικρός Μπεν.

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι οι παππούδες του του έχουν πει ότι τον πήραν από την Κω όταν ήταν μικρός, ενώ οι γονείς του αρνούνται να απαντήσουν. Ο άντρας λέει ότι ήταν κρυμμένος για χρόνια και θυμάται ότι πριν από 25 χρόνια πήγε σε μια αγορά και κάποιος του φώναζε «Μπεν». Ισχυρίζεται ότι είχε κρατηθεί σε τροχόσπιτο

Η μητέρα του Κέρι περιμένει για ακόμη μια φορά τα αποτελέσματα DNA αλλά δεν έχει πολλές ελπίδες.

«Αυτός ο άντρας ψάχνει την πραγματική του οικογένεια και έδωσε στην αστυνομία της Δανίας ένα δείγμα του DNA του, το οποίο η αστυνομία του Νότιου Γιορκσάιρ θα συγκρίνει, μέσω της Ιντερπόλ, με του Μπεν» στη Mirror.

Η τελευταία φορά που κάποιος είδε τον μικρό Μπεν ήταν στις 24 Ιουλίου του 1991 να περπατά έξω από ένα εγκαταλελειμμένο κτήριο στην Κω. Έκτοτε, κανείς δεν άκουσε τίποτα για τον Μπεν.

Οι γονείς ξεσήκωσαν τον κόσμο και με όποιο μέσο μπορούσαν προσπάθησαν μάταια να τον βρουν.

«Έχουμε πάρει DNA από ανθρώπους στην Ελλάδα, την Τουρκία, τη Γερμανία και έναν από τη Φλόριντα και την Αυστραλία. Αλλά τουλάχιστον η αστυνομία του Γιορκσάιρ προσπαθεί να πάρει απαντήσεις» σημειώνει η μητέρα του. 

Η μητέρα του μάλιστα αποκάλυψε ότι είναι ο τρίτος άνδρας φέτος που ισχυρίζεται ότι είναι ο μικρός Μπεν.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version