Κόσμος

Το μήνυμα της Asia Argento που θα συζητηθεί μετά την αυτοκτονία του Άντονι Μπουρντέν

Έχουν περάσει δέκα μέρες από την αυτοκτονία του διάσημου σεφ Άντονι Μπουρντέν. Το μήνυμα όλο νόημα της Asia Argento που προκαλεί αντιδράσεις.

Η Ιταλίδα ηθοποιός Asia Argento ανέβασε ένα ακόμα μήνυμα λίγες μέρες μετά την αυτοκτονία του Άντονι Μπουρντέν. “Η ζωή είναι @@@ και μετά πεθαίνεις”.

Αυτό δέκα μέρες αφότου ο σύντροφός της Άντονι Μπουρντέν κρεμάστηκε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε.

Η Asia Argento έχει αποτίσει φόρο τιμής στον 61χρονο διάσημο σεφ Άντονι Μπουρντέν με μια σειρά από αναρτήσεις στα social media.

Ήταν την Κυριακή που φωτογραφήθηκε με μπλουζάκι που είχε logo “Legends Never Die”. Συνόδευσε μάλιστα την ανάρτησή της ένα απόσπασμα που αποδίδεται στον Πλάτωνα. “Κάθε άνθρωπος που συναντάς δίνει μία μάχη για την οποία δεν ξέρεις τίποτα. Να είσαι ευγενικός”.

ASIAARGENTO

Αινιγματικά μηνύματα της Asia Argento

“Γιατί δεν υπάρχει τίποτα κρυμμένο που δεν θα αποκαλυφθεί και τίποτα κρυφό που δεν θα γίνει γνωστό και δεν θα έρθει στο φως #TruthWillPrevail” συμπλήρωσε η Asia Argento.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση του θανάτου του Άντονι Μπουρντέν, η Asia Argento μοιράστηκε τη θλίψη της στα social media. Τον χαρακτήρισε πηγή έμπνευσης και εξέφρασε τη θλίψη της για τον θάνατό του.

«Ο Άντονι Μπουρντέν έδινε τον εαυτό του σε όλα όσα έκανε. Το λαμπρό, ατρόμητο πνεύμα του άγγιξε και ενέπνευσε πάρα πολλούς ανθρώπους. Η γενναιοδωρία του δεν είχε όρια. Ήταν η αγάπη μου, ο βράχος μου, ο προστάτης μου. Είμαι συντετριμμένη. Οι σκέψεις μου είναι με την οικογένειά του. Θα ήθελα να σας ζητήσω να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά τους και τη δική μου» ήταν το συγκινητικό της αντίο στον διάσημο σεφ.

Πηγή: Dailymail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η συγκινητική στιγμή που καλόγρια «σπάει» το πρωτόκολλο και στέκεται δίπλα στο φέρετρο του πάπα Φραγκίσκου
Ο χώρος αυτός παραδοσιακά προορίζεται για καρδιναλίους, επισκόπους και ιερείς, αλλά η 81χρονη είχε τη δυνατότητα να θρηνήσει εκεί λόγω της στενής φιλίας με τον εκλιπόντα ποντίφικα
Πάπας Φραγκίσκος: Η στιγμή που καλόγρια και στενή του φίλη «σπάει» το πρωτόκολλο και στέκεται δίπλα στο φέρετρο