Κόσμος

Μήνυσε την Emirates γιατί ζήτησε κι άλλο νερό και δεν της έδωσαν!

54χρονη γυναίκα κατέθεσε αγωγή κατά της αεροπορικής εταιρίας Emirates γιατί, όπως υποστηρίζει, κατά τη διάρκεια πτήσεις ζήτησε από το πλήρωμα να της δώσει περισσότερο νερό αλλά της το αρνήθηκαν με αποτέλεσμα να πέσει και να χτυπήσει στον αστράγαλό της.

Η 54χρονη Λίνα Ντι Φάλκο κατέθεσε στο Ανώτατο Δικαστήριο της Βικτόριας ότι υποφέρει από διαρκή πόνο στους αστραγάλους μετά τον τραυματισμό της κατά της πτήσης από την Μελβούρνη στο Ντουμπάι το 2015. Υποστηρίζει ότι χρειάζεται να πίνει πολύ νερό αλλά όταν ζήτησε από το πλήρωμα της Emirates να της δώσουν κι άλλο, αρνήθηκαν με αποτέλεσμα να καταρρεύσει.

Η Ντι Φάλκο ανέφερε στο δικαστήριο ότι ζήτησε επανειλημμένως νερό μετά την επιβίβασή της στην πτήση, αλλά το πλήρωμα της Emirates της έδωσε μόνο ένα ποτήρι με το γεύμα της πάνω από μια ώρα μετά την απογείωση του αεροπλάνου, αναφέρει ο Guardian.

Κατέθεσε ακόμη ότι σηκώθηκε για να πάει στην τουαλέτα του αεροσκάφους γιατί “ζαλιζόταν πολύ” και ένιωθε ναυτία, αλλά κατέρρευσε και τραυματίστηκε στον αστράγαλο.

Όταν επέστρεψε στην Αυστραλία διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί κάταγμα και ότι χρειαζόταν να υποβληθεί σε επέμβαση.

Ο δικηγόρος της υποστήριξε ότι η πελάτισσά του ήταν λάτρης της περιπέτειας, ταξίδευε πολύ και αγαπούσε τον χορό και το σκι πριν από το ατύχημα. Τώρα όμως πονάει διαρκώς και δυσκολεύεται να περπατήσει, ενώ πλέον δεν μπορεί να γυμναστεί ούτε να ασχοληθεί με τον κήπο της.

Η ίδια μάλιστα είπε στη δικαστή ότι μετά το ατύχημα κατέρρευσε ο ευτυχισμένος γάμος της και εκείνη αποσύρθηκε από τους φίλους της.

Ο δικηγόρος εξήγησε άλλωστε ότι η πελάτισσά του χρειάζεται “υπερβολικά μεγάλες ποσότητες νερού” και ότι στη διάρκεια της ημέρας πίνει ένα λίτρο ενώ παίρνει άλλο ένα λίτρο τη νύχτα δίπλα στο κρεβάτι της.

Είχε μάλιστα προμηθευτεί νερό όταν πήγε στο αεροδρόμιο, αλλά δεν της επιτράπηκε να το πάρει μαζί της στην πτήση.

Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Αφροαμερικανός πατέρας στη Νέα Υόρκη κατέθεσε μήνυση για τη μασκότ Σπαρτιάτη σχολικής ομάδας
«Ένα από τα πρώτα πράγματα που διάβασα ήταν ότι οι αρχαίοι Σπαρτιάτες είχαν σκλάβους τους αυτόχθονες που κατέκτησαν -και όχι απλώς σκλάβωναν αλλά το έκαναν με βία», είπε ο πατέρας
Μασκότ Σπαρτιάτης στρατιώτης
Βίντεο με την στιγμή της σύλληψης 30χρονης καθηγήτριας για σεξουαλική επίθεση σε βάρος 15χρονου μαθητή στις ΗΠΑ
Η 30χρονη εκπαιδευτικός ήταν προπονήτρια ποδοσφαίρου του 15χρονου και μέντοράς του, προσθέτοντας ότι η σεξουαλική επίθεση σε βάρος του σημειώθηκε πριν να ξεκινήσουν τα μαθήματα.
Η 30χρονη καθηγήτρια που συνελήφθη
Υπάλληλος καθαριότητας στη Βραζιλία βρήκε νεογέννητο κοριτσάκι δίπλα σε κάδο σκουπιδιών - Βίντεο με τη συγκινητική στιγμή
«Θα κάνω αίτηση να την υιοθετήσω», τόνισε εμφανώς συγκινημένος ο άνδρας που βρήκε το νεογέννητο - «Χρειάζεται κάποιον να της δώσει αγάπη, λίγη στοργή»
Μωρό βρέθηκε δίπλα σε κάδο σκουπιδιών στην Βραζιλία
Η Άλις Γουόλτον, η πλουσιότερη γυναίκα στον κόσμο στη λίστα του Forbes: Ξοδεύει την περιουσία της σε έργα τέχνης και άλογα
Ποια είναι μοναχοκόρη του ιδρυτή της Walmart με περιουσία 101 δισ. δολάρια - Αγόρασε το πρώτο της έργο τέχνης σε ηλικία 10 ετών για 2 δολάρια και ήταν Πικάσο
Άλις Γουόλτον