Κόσμος

Μις Κόσμος 2016 η 19χρονη Μις Πουέρτο Ρίκο! [pics, vid]

Η Μις Πουέρτο Ρίκο Στέφανι Ντελ Βάλε, 19 ετών, αναδείχθηκε Μις Κόσμος 2016 στον 66ο διαγωνισμό ομορφιάς που διεξήχθη χθες στο Οξον Χιλ, κοντά στην Ουάσινγκτον.

Η μελαχρινή φοιτήτρια έλαβε το στέμμα της από τα χέρια της Ισπανίδας Μιρέια Λαλαγκούνα, η οποία είχε κερδίσει τον τίτλο το 2015 στα καλλιστεία που είχαν πραγματοποιηθεί στην Κίνα. Γίνεται έτσι η δεύτερη διαγωνιζόμενη από το Πουέρτο Ρίκο που παίρνει τον τίτλο μετά τη Wilnelia Merced που κέρδισε το 1975.

 

 

“Είναι τιμή και μεγάλη ευθύνη να εκπροσωπώ την Καραϊβική”, δήλωσε η πορτορικανή καλλονή. Μιλώντας ισπανικά, αγγλικά και γαλλικά, η Μις Κόσμος 2016 θέλει να εργαστεί στη βιομηχανία της ψυχαγωγίας.

Η Ντελ Βάλε επικράτησε της Γιαρίτζα Μιγκελίνα Ρέγες Ραμίρες από τη Δομινικανή Δημοκρατία, που εξελέγη αναπληρωματική Μις Κόσμος και της Μις Ινδονησία Νατάσα Μανουέλα που κατέλαβε την τρίτη θέση.

 

 

Η Μις Κένυα και η Μις Φιλιππίνες επιλέχθηκαν ανάμεσα στις πέντε φιναλίστ του διαγωνισμού ομορφιάς, στον οποίο μετείχαν διαγωνιζόμενες από 100 χώρες.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ, Guardian

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Φωτιά σε κινητήρα αεροπλάνου της Delta Airlines στο Ορλάντο - 282 επιβάτες εκκένωσαν το αεροσκάφος
Στο αεροπλάνο, ένα Airbus 330, επέβαιναν 282 επιβάτες, 10 αεροσυνοδοί και δύο πιλότοι. Η αεροπορική εταιρεία είπε ότι τα πληρώματα εκκένωσαν την καμπίνα όταν φλόγες φάνηκαν στην εξάτμιση μιας από τις δύο κύριες μηχανές του αεροπλάνου
Φωτιά στο αεροσκάφος 330 της Delta
Πιθανή επικοινωνία Τραμπ - Νετανιάχου για την κατάσταση στη Γάζα και τις συνομιλίες με το Ιράν
Η πιθανή επικοινωνία τους έρχεται επίσης καθώς οι διαπραγματεύσεις για μια συμφωνία ομήρων βρίσκονται σε αδιέξοδο μετά από άλλη μια προσπάθεια των ΗΠΑ και της Αιγύπτου να καταλήξουν σε πρόταση την περασμένη εβδομάδα
Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου και ο Ντόναλντ Τραμπ