Κυριακή, 21 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Mischa Barton: Η καριέρα, οι τάσεις αυτοκτονίας και το αντίο στο Χόλιγουντ

Mischa Barton: Η καριέρα, οι τάσεις αυτοκτονίας και το αντίο στο Χόλιγουντ

Ήταν ένα από τα πρόσωπα που όλοι είχαν ξεχωρίσει μετά τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στη δημοφιλή σειρά The O.C.

Μετά το τέλος της σειράς, για τη Mischa Barton ήρθε και το αντίο στο Χόλιγουντ. “Έφτασα σε ένα σημείο που χρειαζόμουν χώρο. Έπρεπε να ξαναβρώ αυτό που μου άρεσε στο να είμαι ηθοποιός. Σε ένα σημείο μου είχαν “κλέψει” όλες τις χαρούμενες πτυχές με το να βρίσκομαι στο μικροσκόπιο”, δήλωσε στο People.

Έδινε την προσωπική της μάχη στο προσκήνιο για χρόνια και μετά τη σύλληψή της για οδήγηση υπό την επήρεια ουσιών το 2007 πήρε την απόφαση να μετακομίσει μόνιμα στο Λονδίνο.

“Ήταν μια από εκείνες τις φορές που τα πράγματα θα πήγαιναν προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο. Έτσι έφυγα για την Ευρώπη και είχα τον χρόνο να ανακαλύψω πραγματικά ποια ήμουν και ποια ήθελα να είμαι. Χρειαζόμουν τον χρόνο για τον εαυτό μου και για να ξαναβρώ τις ρίζες μου. Ήθελε χρόνο να είμαι ο εαυτός μου και να είμαι ένας κανονικός άνθρωπος. Αυτή η ισορροπία είναι σημαντική. Είμαι πολύ χαρούμενη που τα είχα όλα αυτά στη ζωή μου”.

Το 2009 είχε τεθεί υπό ψυχιατρική παρακολούθηση μετά από απειλές αυτοκτονίας και σήμερα πλέον κοιτάζει με ευγνωμοσύνη τα πρώτα της χρόνια στο Hollywood. “Ήμουν 17 ετών και είχε μόλις τελειώσει το σχολείο στη Νέα Υόρκη όταν πέρασα από οντισιόν για το O.C. Ήταν υπέροχα χρόνια και είμαι ευγνώμων για αυτό. Τώρα μπορώ να το αγκαλιάσω και να αισθάνομαι χαρούμενη για αυτό”.

Πηγή: People

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε