Τρίτη, 16 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Μισισιπί: Μωρό βρέθηκε να μπουσουλάει σε αυτοκινητόδρομο, 2 μέρες μετά την εξαφάνισή του

Μισισιπί: Μωρό βρέθηκε να μπουσουλάει σε αυτοκινητόδρομο, 2 μέρες μετά την εξαφάνισή του
Φωτογραφία αρχείου - Eurokinissi

«Άγιο» είχε ένα μωρό ενός έτους στο Μισισιπί που βρέθηκε να μπουσουλάει μόνο του στον δρόμο κατά τη διάρκεια της καταιγίδας Beryl, τη στιγμή που η οικογένειά του θρηνούσε τον 4χρονο αδελφό του που βρέθηκε νεκρός την Δευτέρα (08.07.2024) σε μία λίμνη.

«Το μωρό είχε πληγές από δαγκωματιές, αλλά κατά τα άλλα φαινόταν να είναι σε καλή κατάσταση», είπε ο σερίφης της Λουιζιάνα για το βρέφος που είχε εξαφανιστεί το Σάββατο πριν το βρει τυχαία ένας φορτηγατζής στο Μισισιπή.

«Πρόκειται για θαύμα, καθώς το μωρό ήταν εκτεθειμένο στα στοιχεία της φύσης για δύο ημέρες, στη διάρκεια των οποίων καταρρακτώδεις βροχές και ισχυροί άνεμοι σάρωσαν την πολιτεία», είπε.

«Αυτό το παιδί πέρασε δύο μέρες έξω στην άκρη του δρόμου με την καταιγίδα Beryl. Δόξα τω Θεώ που το είδε ο φορτηγατζής», συμπλήρωσε.

Το σοκαριστικό της υπόθεσης είναι πως ο 4χρονος αδελφός του πριν από λίγες μέρες είχε βρεθεί νεκρός σε λίμνη πίσω από αυτοκινητόδρομο κοντά στα σύνορα του Τέξας.

Η τελευταία φορά που κάποιος είδε ζωνταντό τον 4χρονο, ήταν στις 6 Ιουλίου 2024 που βρισκόταν μαζί με την μητέρα του και το μικρό του αδελφάκι.

Από εκείνη την ημέρα, μέχρι τη στιγμή που βρέθηκε η σορός του, κανείς δεν ξέρει το τι έγινε.

Η 25χρονη μητέρα τους μετά και από το επεισόδιο με το βρέφος, συνελήφθη στο Μερίντιαν του Μισισιπή, 350 μίλια μακριά από τα σημεία που βρέθηκαν τα παιδιά της.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις