Site icon NewsIT

Μοιράζει… υπηκοότητες στους Ουκρανούς ο Πούτιν!

21.04.2014 | 14:14
Μοιράζει… υπηκοότητες στους Ουκρανούς ο Πούτιν!

Άνοιξε την αγκαλιά της «μητέρας Ρωσίας» και περιμένει όσα τέκνα θέλουν να γυρίσουν εκεί. Αυτός ήταν ο στόχος εξ αρχής (λέγε με Ουκρανία) αλλά φαίνεται πως ο Βλαντιμίρ Πούτιν θέλει να... δέσει τον γάιδαρό του. Γι’ αυτό και χαρίζει τη ρωσική υπηκοότητα σε όποιον τη θέλει, αρκεί να είναι από την πρώην ΕΣΣΔ!

Ο πρόεδρος της Ρωσίας ενέκρινε σήμερα την τροποποίηση της νομοθεσίας ώστε να γίνει ευκολότερο για τους ρωσόφωνους από χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης να αποκτήσουν τη ρωσική υπηκοότητα.

Η τροποποίηση ακολουθεί την προσάρτηση της χερσονήσου της Κριμαίας από τη Ρωσία και γίνεται σε μια περίοδο που κορυφώνεται η ένταση στις ρωσόφωνες, ανατολικές επαρχίες της Ουκρανίας. Τυχαίο; Μπα…

Λαβρόφ: Η Ουκρανία καταπάτησε την εκεχειρία

Την ευθύνη για την καταπάτηση της εκεχειρίας στην ανατολική Ουκρανία στο Κίεβο έριξε ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας, Σεργκέι Λαβρόφ.

Ο Ρώσος υπουργός κατηγόρησε την Ουκρανία ότι παραβιάζει τη συμφωνία που επιτεύχθηκε την περασμένη εβδομάδα στη Γενεύη και η οποία είχε σκοπό να αποτρέψει μια ευρύτερη σύγκρουση.

“Γίνονται βήματα –πάνω απ΄όλα από εκείνους που άρπαξαν την εξουσία στο Κίεβο– που όχι μόνο δεν τηρούν αλλά παραβιάζουν βάναυσα τη συμφωνία της Γενεύης”, είπε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Ζιρινόφσκι ζήτησε από τους βοηθούς του να βιάσουν έγκυο δημοσιογράφο γιατί δεν του άρεσε η ερώτηση!

Στημένο από τη Μόσχα το επεισόδιο στο Σλαβιάνσκ – Στο Κίεβο ο Μπάϊντεν

Η Ρωσία υποσκάπτει την διεθνή σταθερότητα

Πούτιν προς Ομπάμα: Κάτω τα χέρια από την περιουσία μου!

Πογκρόμ και πάλι για τους Εβραίους της Ουκρανίας – Ζητούν από τους άνδρες άνω των 16 ετών εβραϊκής καταγωγής να παρουσιαστούν στις αρχές!

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version