Site icon NewsIT

Μόνικα Μπελούτσι: Η κόρη της Deva το νέο πρόσωπο της Dolce & Gabbana

05.02.2020 | 18:03
Μόνικα Μπελούτσι: Η κόρη της Deva το νέο πρόσωπο της Dolce & Gabbana

Πριν από μερικούς μήνες έκλεισε τα 15 της χρόνια και πλέον ακολουθεί τα βήματα της διάσημης μαμάς της. Η Ντέβα Κασέλ, κόρη της Μόνικας Μπελούτσι και του Βενσάν Κασέλ είναι το νέο πρόσωπο της Dolce & Gabbana.

Εδώ και λίγες μέρες έχει κυκλοφορήσει η νέα διαφήμιση της Dolce & Gabbana στην οποία πρωταγωνιστεί η Ντέβα Κασέλ και από την πρώτη ματιά ένα είναι δεδομένο: η 15χρονη είναι ίδια η μαμά της, Μόνικα Μπελούτσι.

Η Ντέβα Κασέλ επιλέχθηκε από τον ιταλικό οίκο μόδας για να πρωταγωνιστήσει στην καμπάνια για το νέο άρωμα του Dolce & Gabbana, το Shine.

Με ένα αέριο λευκό φόρεμα και λουλούδια στα χέρια, η Ντέβα Κασέλ κλέβει τις εντυπώσεις. Με μαύρα μακριά μαλλιά και μάτια ίδια με της μητέρας της, η 15χρονη Ντέβα φαίνεται πως ξεκινά μια σπουδαία καριέρα στο μόντελινγκ. Αυτή είναι η πρώτη της δουλειά. Μάλλον, όμως, δεν θα είναι η τελευταία.

Από το χώρο της μόδας, άλλωστε, ξεκίνησε και η Μόνικα Μπελούτσι, πριν την κερδίσει ο κινηματογράφος και το θέατρο.

Η Ντέβα είναι η πρώτη κόρη που απέκτησαν κατά τη διάρκεια του γάμου τους η Μόνικα Μπελούτσι και ο Βενσάν Κασέλ. Έξι χρόνια μετά τη γέννησή της, το ζευγάρι απέκτησε και τη δεύτερη κορούλα του, τη Λεονί.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version