Site icon NewsIT

Μωρά για φίλημα – Ζουλήξτε τα, είναι μόδα!

14.12.2015 | 21:09
Μωρά για φίλημα – Ζουλήξτε τα, είναι μόδα!

Το να είσαι γονιός σίγουρα σε κάνει τον πιο ευτυχισμένος άνθρωπο στη γη. Θες να αγκαλιάζεις το μωρό σου, μέχρι να 'σπάσει'. Να το φιλάς, μέχρι πραγματικά να το κάνεις να μιλήσει για πρώτη φορά, για να σου πει να σταματήσεις. Το ντύνεις αστεία, το κοροϊδεύεις χαριτολογώντας, το γαργαλάς, γιατί ξέρεις πως αυτά και άλλα τόσα θα σου χαρίσουν άφθονο γέλιο και μοναδικές εμπειρίες να του διηγείσαι όταν μεγαλώσει.

Μία νέα τάση στο Instagram όμως, φαντάζει τρομακτική και επικίνδυνη παρά αστεία. Γνωστή ως #RiceBallBaby. Τι είναι ακριβώς; Οι γονείς έχουν στην αγκαλιά τα μωράκια τους, ζουλάνε το προσωπάκι τους, έχοντας τα χέρια τους σε σχήμα τριγώνου, και τα φωτογραφίζουν. Το αποτέλεσμα είναι αστείο και γλυκό. Είναι το λεγόμενο squishing.

Τη μόδα ξεκίνησε ο Masahiro Ehara από το Τόκιο. Ξετρελαμένος με την κορούλα του, τη φωτογράφισε σε αυτή την αστεία πόζα και ενέπνευσε και τους υπόλοιπους γονείς. Και κάπως έτσι ξεκίνησε το #RiceBallBaby και έχει ήδη γίνει viral.

Αν όμως, δεν είστε γονιός μην απογοητεύεστε! Η ίδια τάση, έχει εξίσου καλά αποτελέσματα και με πρωταγωνιστές τα κατοικίδια σας. Το μόνο που προτείνεται φυσικά, είναι να μην πιέζετε πολύ, μωράκια είναι!

Πηγή: Dailymail

Tags:

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version