Site icon NewsIT

Μόσχα: Δύο νεκροί από πυροβολισμούς – Μπούκαρε σε εταιρία με μπράβους ο πρώην σύζυγός της πλουσιότερης Ρωσίδας

18.09.2024 | 16:52
Μόσχα: Δύο νεκροί από πυροβολισμούς – Μπούκαρε σε εταιρία με μπράβους ο πρώην σύζυγός της πλουσιότερης Ρωσίδας

Χάος επικράτησε σήμερα (18.09.2024) στα κεντρικά γραφεία της εταιρίας Wildberries στη Μόσχα όπου δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από πυροβολισμούς.

Όλα φαίνεται πως έχουν ξεκινήσει από την διαφωνία του ζευγαριού που ίδρυσε την εταιρία Wildberries στη Μόσχα, του μεγαλύτερου ρωσικού ιντερνετικού λιανοπωλητή, καθώς έχουν ξεκινήσει τη διαδικασία για την έκδοση διαζυγίου.

Η Wildberries ανέφερε ότι ο Βλάντισλαβ Μπακαλτσούκ πρώην σύζυγος της ιδιοκτήτριας της εταιρίας και ένοπλοι άνδρες προσπάθησαν να «μπουν παράνομα» στα κεντρικά γραφεία.

Η Wildberries είναι ο μεγαλύτερος διαδικτυακός λιανοπωλητής της Ρωσίας και η ιδρυτής της εταιρίας Τατιάνα Μπακαλτσούκ είναι η πλουσιότερη γυναίκα στη Ρωσία. Πρόσφατα ανακοίνωσε ότι χωρίζει με τον σύζυγό της.

Όπως υποστηρίζει ο Βλάντισλαβ Μπακαλτσούκ ήρθε στα γραφεία της Wildberries για νέο γύρο προγραμματισμένων διαπραγματεύσεων.

Η Τατιάνα Μπακαλτσούκ με τη σειρά της ανέφερε στο κανάλι της στο Telegram… «Σήμερα, μια ομάδα ανθρώπων με επικεφαλής τους Vladislav Bakalchuk, Sergei Anufriev και Vladimir Bakin προσπάθησαν να καταλάβουν τα γραφεία Wildberries στη Μόσχα. Τρεις τραυματίστηκαν, ελέγχουμε την κατάστασή τους. Η δήλωση για υποτιθέμενες διαπραγματεύσεις στις οποίες ήρθε με ένοπλη ομάδα ακούγεται παράλογη, αφού κανείς δεν συμφώνησε σε καμία διαπραγμάτευση».

Από τους πυροβολισμούς δύο άτομα έχασαν τη ζωή τους.

 

Οι υπάλληλοι γραφείων και οι φοιτητές ενός κοντινού πανεπιστημίου απομακρύνθηκαν από τα κτίρια. Για το περιστατικό έχουν γίνει 10 συλλήψεις.

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version