Site icon NewsIT
10:43 | 03.02.25

Μόσχα: Ένας νεκρός από έκρηξη σε πολυτελές κτιριακό συγκρότημα

Μόσχα: Ένας νεκρός από έκρηξη σε πολυτελές κτιριακό συγκρότημα
Newsit Newsroom

Οι πληροφορίες που έρχονται από τη Μόσχα είναι συγκεχυμένες, αλλά φέρεται πως πρόκειται για βομβιστή αυτοκτονίας που είχε συγκεκριμένο στόχο, έναν άλλον άνδρα

Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και τέσσερις τραυματίστηκαν από έκρηξη που σημειώθηκε σε κτίριο κατοικιών βορειοδυτικά της Μόσχας σήμερα Δευτέρα (3.2.25), όπως μετέδωσε το ρωσικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων TASS επικαλούμενο τις υπηρεσίες αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών.

Το Baza, ένα κανάλι του Telegram με επαφές στις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες, δημοσιοποίησε βίντεο που δείχνει σοβαρές καταστροφές στο κτιριακό συγκρότημα Alye Parusa, όπου σημειώθηκε η έκρηξη.

Ένα άλλο κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της Ρωσίας, το RIA, μετέδωσε ότι τραυματίστηκαν τρεις άνθρωποι.

Δεν ήταν άμεσα σαφές τι προκάλεσε την έκρηξη. Οι πληροφορίες που έρχονται από τη Μόσχα είναι συγκεχυμένες, αλλά φέρεται πως πρόκειται για βομβιστή αυτοκτονίας που είχε συγκεκριμένο στόχο, έναν άλλον άνδρα, που μάλιστα κυκλοφορούσε με σωματοφύλακες. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο άνδρας αυτός φέρεται νεκρός, ενώ πιθανολογείται πως ενδέχεται να υπάρχουν και άλλα θύματα.

Τον Δεκέμβριο, η Ουκρανία ανέλαβε την ευθύνη για τη δολοφονία του Ρώσου στρατηγού Ιγκόρ Κιρίλοφ σε έκρηξη βόμβας έξω από συγκρότημα κατοικιών της Μόσχας.

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει σχόλιο από την ουκρανική πλευρά.

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version