Κόσμος

Μόσχα: Φωτιά σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις στο Ντολγκοπρούντνι – Μαύρισε ο ουρανός

Στη Μόσχα φωτιά ξέσπασε σε χώρο στρατιωτικής μονάδας στο Ντολγκοπρούντνι, κοντά στη ρωσική πρωτεύουσα. Πυκνοί καπνοί σκέπασαν την περιοχή.

Το κανάλι Baza του Telegram έγραψε ότι πήρε φωτιά στο Ντολγκοπρούντνι έξω από τη Μόσχα ένα ξύλινο κτίριο, το οποίο λειτουργούσε ως στρατώνας. Σύμφωνα με τον ίδιο σταθμό, στο κτίριο υπήρχαν κληρωτοί και προσωπικό, και όλοι τους απομακρύνθηκαν, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Παράλληλα το υπουργείο Εκτάκτων Καταστάσεων είχε ανακοινώσει ότι η πυρκαγιά σημειώθηκε σε πολυκατοικία. «Κατά την στιγμή της άφιξης της πρώτης ομάδας πυροσβεστών – διασωστών, έβγαινε πυκνός καπνός από τη στέγη», ανέφερε το υπουργείο στην ανακοίνωσή του. Δεν υπήρξαν πληροφορίες για τραυματίες, η πυρκαγιά κατασβέσθηκε, ανέφερε το υπουργείο. Η φωτιά εξαπλώθηκε σε μια έκταση 1200 τετραγωνικών μέτρων.

Όπως επισημαίνει η εφημερίδα Kommersant βάσει της δορυφορικής φωτογραφίας, στους χώρους απέναντι στο σπίτι με τον αριθμό 33 στην οδό Βαστότσναγια στο Ντολγκοπρούντνι, όπου βρίσκεται η υπ’ αριθμόν 52116 στρατιωτική μονάδα, υπάρχει στρατιωτικός εξοπλισμός.

Από τις αρχές του πολέμου υπήρξαν δεκάδες αναφορές για εμπρησμούς στρατολογικών γραφείων σε διάφορες πόλεις της Ρωσίας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Ντόναλντ Τραμπ «πάγωσε» τους δασμούς υπό τον φόβο ενός ολοκληρωτικού παγκόσμιου εμπορικού πολέμου
Η αναδιάταξη της παγκόσμιας οικονομικής τάξης βρίσκεται σε αναμονή και η υπόσχεση του Τραμπ για μια χρυσή εποχή της αμερικανικής μεταποίησης θα πρέπει να περιμένει.
Ο Ντόναλντ Τραμπ