Site icon NewsIT

Μουσικός επιτέθηκε σε ηθοποιό στη Μαδρίτη μετά από σεξουαλικό σχόλιο που έκανε για τον γιο του

05.06.2024 | 09:22
Μουσικός επιτέθηκε σε ηθοποιό στη Μαδρίτη μετά από σεξουαλικό σχόλιο που έκανε για τον γιο του

Δεν έχει προηγούμενο η τροπή που πήρε το σόου ενός κωμικού ηθοποιού στη Μαδρίτη της Ισπανίας, καθώς την ώρα που ήταν on stage δέχτηκε άγρια επίθεση.

Θύμα της άγριας επίθεσης ήταν ο ηθοποιός Χαϊμέ Καραβάκα, ο οποίος χτυπήθηκε από τον μουσικό Αλμπέρτο Πουτζιλάτο, ο οποίος έχει συμμετάσχει σε ακροδεξιά κινήματα στην Ισπανία.

Στο βίντεο φαίνεται να τον χτυπά δύναμη στο κεφάλι με τον κωμικό να κοιτά αποσβολωμένος προσπαθώντας να προφυλαχθεί.

Ο λόγος που έγινε η επίθεση ήταν ένα «σεξουαλικό αστείο» που είχε κάνει ο κωμικός στα social media, και πιο συγκεκριμένα κάτω από μια ανάρτηση του Πουτζιλάτο στο «Χ» για τον τριών μηνών γιο του.

Ο μουσικός είχε ανεβάσει φωτογραφία του μωρού του έχοντας βάλει ως λεζάντα τη φράση «το καμάρι μου». Ο κωμικός ηθοποιός έγραψε ως σχόλιο «κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει την πιθανότητα να γίνει γκέι και όταν μεγαλώσει να βαρεθεί να γλείφει μ… ψ…» έτσι ο μουσικός έγινε «μπαρούτι».

 «Σε διαβεβαιώ ότι θα ζητήσεις συγγνώμη για αυτό που είπες για τον 3 μηνών γιο μου και ότι θα ανακαλύψεις ότι η πραγματική ζωή δεν είναι Twitter», απάντησε  στον Καραβάκα, αλλά δεν  έμεινε εκεί, καθώς πήγε και στο μαγαζί που εμφανίζονταν.

Στο βίντεο ο Πουτζιλάτο εμφανίζεται να χτυπά τον κωμικό ζητώντας του να επαναλάβει αυτό που έγραψε για τον μικρό του γιο, και να εξηγεί στο κοινό γιατί τον χτύπησε.

Να σημειωθεί ότι ο Καραβάκα  έγραψε στο «X» εκτός από την επίθεση ο μουσικός τον απείλησε και για τη ζωή του.

 

 

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version