Κόσμος

Μπαγκλαντές: Τουλάχιστον επτά νεκροί και 50 τραυματίες από έκρηξη σε κτίριο (pics)

Τουλάχιστον επτά άνθρωποι σκοτώθηκαν και περισσότεροι από 50 τραυματίστηκαν από έκρηξη που σημειώθηκε αργά απόψε στην πρωτεύουσα του Μπαγκλαντές, Ντάκα.

Τα αίτια της έκρηξης, στο ισόγειο ενός τριώροφου κτιρίου, στην πολυσύχναστη συνοικία Μογμπαζάρ, δεν έχουν διευκρινιστεί μέχρι στιγμής.

«Μέχρι στιγμής έχουμε πληροφορίες για επτά νεκρούς και 50 τραυματίες που έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομεία», είπε στους δημοσιογράφους ο αρχηγός της τοπικής αστυνομίας, Σαφικούλ Ισλάμ.

BANGLADESH ACCIDENT
ΦΩΤΟ REUTERS

Επτά γειτονικά κτίρια και δύο λεωφορεία έπαθαν ζημιές από την έκρηξη. Σε πλάνα που μετέδωσε η τοπική τηλεόραση φαίνονται στρεβλωμένες κολόνες, κομμάτια τσιμέντου και σπασμένα γυαλιά, σκορπισμένα στον δρόμο.

Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η Χαμάς κατηγορεί για «κατάφωρη παραβίαση» της συμφωνίας το Ισραήλ που καθυστερεί την απελευθέρωση των Παλαιστινίων φυλακισμένων
Η Χαμάς κατηγόρησε το Ισραήλ για "κατάφωρη παραβίαση" της συμφωνίας εκεχειρίας μετά την απόφαση του Ισραήλ να καθυστερήσει την απελευθέρωση...
Στιγμιότυπο από απελευθέρωση ομήρων