Site icon NewsIT

Μπαράκ και Μισέλ Ομπάμα: Happy Anniversary Mr & Mrs President

04.10.2015 | 10:39
Μπαράκ και Μισέλ Ομπάμα: Happy Anniversary Mr & Mrs President

23 χρόνια γάμου γιόρτασαν ο Μπαράκ και η Μισέλ Ομπάμα, που παντρεύτηκαν στις 3 Οκτωβρίου του 1992 στο Σικάγο. Ο πρόεδρος και η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ πολλές φορές έχουν.... μοιραστεί την αγάπη τους μέσω των social media.

Και δεν ήταν δυνατόν να μην το κάνουν και στην 23η επέτειο του γάμου τους. Δυο φωτογραφίες ανέβηκαν στη σελίδα του Λευκού Οίκου στο Facebook, μια που δείχνει το πρώτο… ζεύγος των ΗΠΑ σε παλιότερη φωτογραφία (ασπρόμαυρη) και άλλη μια πιο πρόσφατη.

Και ο ίδιος ο Μπαράκ Ομπάμα όμως, από τον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter, ανέβασε μια φωτογραφία με τη Μισέλ μέσα στον Λευκό Οίκο και τη συνόδευσε με το εξής μήνυμα: 23 χρόνια και ακόμη συνεχίζουμε δυνατά. Ευχές για περισσότερα.

Happy Anniversary!

Posted by The White House on Saturday, 3 October 2015

 

 

 Δεν είναι φυσικά η πρώτη φορά που το ζεύγος Ομπάμα “διαφημίζει” την αγάπη του. Στην πρόσφατη επίσκεψη του προέδρου της Κίνας στον Λευκό Οίκο, μια ιστορική επίσκεψη από κάθε άποψη, η Μισέλ “πιάστηκε” να… φτιάχνει το παπιγιόν του Μπαράκ ενώ περίμεναν στην είσοδο του Λευκού Οίκου.

Όταν το 2012 ο επανεξελέγη πρόεδρος των ΗΠΑ, ο Μπαράκ Ομπάμα επέλεξε να το… ανακοινώσει στα social media με μια φωτογραφία που τον δείχνει να έχει στην αγκαλιά του τη Μισέλ. Τόσο απλά, τόσο… επικοινωνιακά.

Όχι πως, όπως όλα τα διάσημα ζευγάρια, δεν έχουν “χωρίσει” πολλές φορές. Τη μια είναι η πρώην πρωθυπουργός της Δανίας Χέλε Τόρνινγκ Σμιτ και η selfie στην κηδεία του Νέλσον Μαντέλα, την άλλη η Beyonce την άλλη κάποια… άλλη. Οι Ομπάμα πάντως παραμένουν ακόμη μαζί και φροντίζουν με κάθε ευκαιρία να δείχνουν πόσο πολύ αγαπιούνται. Είτε αν είναι ένα δείπνο με τους ξένους ανταποκριτές όταν ο πρόεδρος της πάντα πιο… χαλαρός, είτε αν είναι κάποια άλλη στιγμή. Με κάθε ευκαιρία ο Μπαράκ Ομπάμα θα αναφερθεί στη γυναίκα της ζωής του και μητέρα των δυο παιδιών του, της Σάσα και της Μαλία.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version