Site icon NewsIT

Μπαράκ και Μισέλ Ομπάμα: Η ιστορία αγάπης τους μέσα από εκπληκτικές φωτογραφίες!

27.08.2016 | 22:22
Φωτογραφία / Callie Shell

Φωτογραφία / Callie Shell

Το 1989 πήγαν σινεμά στο πρώτο τους ραντεβού. Σε λίγους μήνες εγκαταλείπουν το Οβάλ Γραφείο μετά από δύο θητείες ως το πρώτο ζευγάρι των Ηνωμένων Πολιτειών. Αυτή είναι η ιστορία αγάπης του Μπαράκ και της Μισέλ Ομπάμα μέσα από μία σειρά υπέροχων φωτογραφιών.

Το 2016 βγήκε μία ταινία που ονομάζεται “Southside With You”, ωστόσο το… σενάριό της γράφτηκε 27 χρόνια πριν. Η ταινία έχει ως κεντρικό της θέμα το πρώτο ραντεβού του Μπαράκ Ομπάμα με τη Μισέλ Ρόμπινσον, η οποία έμελλε ΄να γίνει η Πρώτη Κυρία στο πλευρό του 44ου Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών.

Το 1989, λοιπόν, οι δυο τους πήγαν σινεμά και συγκεκριμένα στην ταινία “Spike Lee’s Do The Right Thing” και από τότε βίωσαν μαζί τον έρωτα, τις δυσκολίες της πολιτικής, τις ατελείωτες προεκλογικές καμπάνιες, αλλά και τον ερχομό των δύο παιδιών τους, της Μάλια και της Σάσα.

Αυτή την περίοδο βιώνουν τις τελευταίες τους ημέρες στην κορυφή της αμερικανικής πολιτικής σκηνής, αφού τον προσεχή Νοέμβριο λήγει και η δεύτερη θητεία του Μπαράκ Ομπάμα ως Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Με αφορμή την πολυετή κοινή τους διαδρομή, δημοσιεύτηκε μία σειρά από εκπληκτικές φωτογραφίες. Από τις πρώτες τους ημέρες μαζί, έως την ημέρα του γάμου τους και της ενασχόλησης με την πολιτική.

Δείτε τις

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: boredpanda.com

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version