Παρασκευή, 16 Αυγ.
34oC Αθήνα

Μπάρι Στέενκαμπ: Δείξτε τις σοκαριστικές φωτογραφίες δολοφονίας της Ρίβα από τον Πιστόριους

Μπάρι Στέενκαμπ: Δείξτε τις σοκαριστικές φωτογραφίες δολοφονίας της Ρίβα από τον Πιστόριους

Λύγισε στο δικαστήριο ο πατέρας της Ρίβα Στέενκαμπ. Ικέτευε τους δικαστικούς να δείξουν σε όλο τον κόσμο τις σοκαριστικές φωτογραφίες δολοφονίας της Ρίβα από τον Όσκαρ Πιστόριους.

“Αυτό που θα ήθελα να δει όλος ο κόσμος είναι οι πληγές της Ρίβα και ο πόνος που της προκάλεσε”, είπε στο δικαστήριο ο Μπάρι Στέενκαμπ. Η Ρίβα Στέενκαμπ πυροβολήθηκε και έπεσε νεκρή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου του 2013 στην τουαλέτα του σπιτιού του Όσκαρ Πιστόριους.

Ο παραολυμπιονίκης από τότε ισχυρίζεται πως ήταν ένα τραγικό δυστύχημα, τονίζοντας πως πίστευε ότι πυροβολούσε εισβολέα. Καταδικάστηκε ωστόσο για τη δολοφονία του 29χρονου μοντέλου. Ο Μπάρι Στέενκαμπ, που είδε μια φωτογραφία από τη νεκρή κόρη του, ελπίζει ότι θα αποφευχθούν παρόμοιοι φόνοι στο μέλλον. “Θα έρθει η ώρα που θα του μιλήσω. Πρέπει να πληρώσει για αυτό που έκανε”.

Ο 73χρονος είπε ότι η σύζυγός του Τζουν έχει συγχωρήσει τον Όσκαρ Πιστόριους, αλλά θεωρεί πως πρέπει να πληρώσει για το έγκλημά του. “Δεν θέλω τη μέγιστη ποινή, αλλά πρέπει να πληρώσει. “Αισθάνεται καλά με το να τον συγχωρήσει. Αυτό δεν σημαίνει πως τον απαλλάσσει από το έγκλημα που διέπραξε”.

Αποκάλυψε πως η γυναίκα του κλαίει κάθε βράδυ και την ακούει να μιλά στη Ρίβα. “Είναι πιθανότατα πιο δυνατή, αλλά πονάει. Την ακούω τα βράδια. Κλαίει, μιλάει στη Ρίβα και φυσικά αισθάνεται όπως εγώ. Τη σκέφτομαι κάθε μέρα. Πρωί, μεσημέρι, βράδυ. Όταν μάθαμε τι έγινε, καταστραφήκαμε. Έπαθα εγκεφαλικό. Δεν εύχομαι να ζήσει κανένας μας κάτι τέτοιο”.

Η συγκλονιστική κατάθεση του Μπάρι Στέενκαμπ έρχεται ενώ συνεχίζεται η δίκη του Όσκαρ Πιστόριους για τη δολοφονία της Ρίβα. Ο παραολυμπιονίκης είχε αρχικά καταδικαστεί γαι ανθρωποκτονία και πλέον δικάζεται ξανά με την κατηγορία της δολοφονίας.

Πηγή: Mirror

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε