Παρασκευή, 4 Οκτ.
27oC Αθήνα

Μπόρις Τζόνσον: Ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου έβαλε κοριό στην τουαλέτα μου

Μπόρις Τζόνσον: Ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου έβαλε κοριό στην τουαλέτα μου

Και τι δεν αναφέρει στο νέο του βιβλίο ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον. Στο στόχαστρο του Μπόρις Τζόνσον έχει μπει και ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου.

Σύμφωνα με πληροφορίες σε ένα από τα κεφάλαια ο Μπόρις Τζόνσον ισχυρίζεται ότι ένας κοριός βρέθηκε στο μπάνιο του αφού χρησιμοποιήθηκε από τον ισραηλινό πρωθυπουργό Μπέντζαμιν Νετανιάχου.

Ο Τζόνσον ισχυρίζεται ότι η ομάδα ασφαλείας του βρήκε συσκευές υποκλοπών στις τουαλέτες αφού χρησιμοποιήθηκαν από τον Νετανιάχου.

Ο Τζόνσον λέει ότι ο Νετανιάχου βρήκε μια πρόφαση να χρησιμοποιήσει το μπάνιο, το οποίο ο Τζόνσον λέει ότι υπήρχε μέσα σε μια μυστική πτέρυγα.

«Εκεί ο Bibi φρεσκαρίστηκε για λίγο, και μπορεί να είναι σύμπτωση ή όχι, αλλά μου είπαν ότι αργότερα, όταν έκαναν μια τακτική σάρωση, βρήκαν έναν κοριό», αναφέρει ο Τζόνσον στο νέο του βιβλίο. Όπως αναφέρει η Telegraph, περίπου την ίδια εποχή, το Ισραήλ κατηγορήθηκε ότι είχε τοποθετήσει κοριούς στον Λευκό Οίκο.

«Σύμφωνα με Αμερικανούς αξιωματούχους, η Ουάσινγκτον κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το Ισραήλ ήταν πιθανό πίσω από την τοποθέτηση συσκευών παρακολούθησης κινητών τηλεφώνων που βρέθηκαν κοντά στον Λευκό Οίκο και σε άλλες ευαίσθητες τοποθεσίες γύρω από την πρωτεύουσα», ανέφερε η Telegraph.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις