Κόσμος

“Μπουγέλωσαν” τον πρίγκιπα Γουίλιαμ! Τα… πήρε η Κέιτ [vids, pics]

Ένα αστείο που μάλλον δεν άρεσε στη μέλλουσα βασίλισσα της Αγγλίας. Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η σύζυγος του Κέιτ Μίντλετον μαζί με τον αδερφό του πρίγκιπα Χάρι ήταν παρόντες στον Μαραθώνιο του Λονδίνου. Και η στιγμή που ένας από τους μαραθωνοδρόμους τους… μπουγέλωσε, έχει γίνει talk of the town!

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλεντον βρίσκονταν κοντά στη γραμμή του τερματισμού στον Μαραθώνιο του Λονδίνου την Κυριακή (23.04.2017) και έδιναν μπουκαλάκια με νερό στους συμμετέχοντες.

Μόνο που κάποιος είχε την έμπνευση να τους το… επιστρέψει, πετώντας νερό προς το μέρος τους. Ο Γουίλιαμ βράχηκε στο πρόσωπο ενώ κάποιες σταγόνες πήραν ξώφαλτσα και τη δούκισσα του Κέιμπριτζ! Κι αν ο Γουίλιαμ φάνηκε να το βρίσκει αστείο, αν δει κανείς τις φωτογραφίες και το βλέμμα της Κέιτ, εκείνη είχε μάλλον αντίθετη άποψη.

Πάντως, οι τρεις νεαροί γαλαζοαίματοι ήταν τα κεντρικά πρόσωπα του Μαραθωνίου, με τους αθλητές αλλά και όσους βρέθηκαν στους δρόμους του Λονδίνου για να παρακολουθήσουν τον αγώνα να τους πλησιάζουν, να τους μιλούν και φυσικά να βγάζουν μαζί τους τις… απαραίτητες selfies.

Φωτογραφίες: Reuters

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Από την AI Barbie μέχρι το Ghiblification: Πώς το εργαλείο εικόνων του ChatGPT σαρώνει και «λυγίζει» την OpenAI
Από φιγούρες δράσης σε κουτιά μέχρι σκηνές του Λευκού Οίκου σε στυλ anime, το ChatGPT-4o τρελαίνει το διαδίκτυο και προκαλεί αντιδράσεις για πνευματικά δικαιώματα και υπερθέρμανση server
Barbie