Δευτέρα, 21 Οκτ.
17oC Αθήνα

Μύκονος: 570 δολάρια για 12 στρείδια πλήρωσε ζευγάρι Καναδών στο εστιατόριο με τα «χρυσά» καβουροπόδαρα

Μύκονος: 570 δολάρια για 12 στρείδια πλήρωσε ζευγάρι Καναδών στο εστιατόριο με τα «χρυσά» καβουροπόδαρα

Μετά τα «χρυσά» καβουροπόδαρα, το γνωστό εστιατόριο στη Μύκονο χρέωσε 570 δολάρια «χρυσά» στρείδια. Τη λυπητερή πήραν Καναδοί νεόνυμφοι.

Το ζευγάρι από τον Καναδά που επέλεξε να περάσει λίγες ημέρες από τον μήνα του μέλιτος στη Μύκονο, δύσκολα θα ξεχάσει την επίσκεψη στο περίφημο εστιατόριο του νησιού των ανέμων.

«Ο σύζυγός μου, Άλεξ, πήγε στην τουαλέτα και όταν επέστρεψε είπε ότι νόμιζε πως είδε μενού που έγραφε 29 δολάρια το στρείδι και του είπα ότι δεν υπήρχε περίπτωση», περιγράφει η 30χρονη νεόνυμφη, Λίντσεϊ Μπριν.

«Είχαμε ήδη φάει τα στρείδια και σκεφτήκαμε: Θεέ μου, τι λογαριασμός θα μας έρθει;», θυμάται.

«Ο σερβιτόρος ήρθε στο τραπέζι με ένα τεράστιο καροτσάκι με επιδόρπια κι άρχισε να μας αφήνει πιάτα πάνω στο τραπέζι. Ήταν πολύ πιεστικός παρά τις αρνήσεις μας», είπε το ζευγάρι στη New York Post, συμπληρώνοντας πως ο σκοπός του ήταν να τους κάνουν να πληρώσουν ακόμα περισσότερα χρήματα.

Το ζευγάρι πλήρωσε 570 δολάρια μόλις για 12 στρείδια, μία μπίρα και ένα κοκτέιλ!

«Όταν ήμασταν έτοιμοι να φύγουμε, οδήγησαν τον Άλεξ σε ένα πίσω δωμάτιο για να πληρώσει. Του έδωσαν τον λογαριασμό που ήταν πάνω από 400 ευρώ για στρείδια. Ήταν σοκαρισμένος και ζήτησε εξηγήσεις».

Ο σύζυγός μου πλήρωσε τον λογαριασμό, επειδή, όπως λέει η Λίντσεϊ, υπέκυψε στον εκφοβισμό.

«Εκ των υστέρων χαίρομαι που δεν προκαλέσαμε καυγά ή αρνηθήκαμε να πληρώσουμε γιατί θα μπορούσε να είχε καταλήξει χειρότερα για εμάς. Όταν κάποιος είναι τουρίστας, το εκμεταλλεύονται…», τόνισε, απογοητευμένη από την εμπειρία τους στο «χρυσό» εστιατόριο.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις