Κόσμος

Να κόβουν αποδείξεις ζήτησε Μητροπολίτης απο ιερείς

Ο Μητροπολίτης Τρανσυλβανίας Λαουρέντιου Στρέζα ζήτησε απο τους ιερείς να δίνουν αποδείξεις για βαπτίσεις και αγιασμούς.

Μέχρι τώρα οι πιστοί δίνουν στους Ρουμάνους ιερείς που τελούν βαπτίσεις και αγιασμούς, ένα χρηματικό ποσό, το οποίο εκείνοι στη συνέχεια διαθέτουν κατά τη βούλησή τους.

Ο Μητροπολίτης όμως τους ζήτησε, σύμφωνα με το Associated Press, να αποδεικνύουν πού πηγαίνουν τα χρήματα που παίρνουν και ανέφερε ότι τα έσοδα από τις «αποστολές της ενορίας» πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο για την ενορία.

Διαβάστε

Χριστούγεννα στην φυλακή για 2 μάγισσες στην Ρουμανία

Κόσμος

Σχολιάστε

Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ισραήλ: Νεκρός 86χρονος όμηρος της Χαμάς – Είχε δολοφονηθεί στην επίθεση της 7ης Οκτωβρίου
Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε ότι ενημέρωσε την οικογένεια του Μανσούρ ότι «δολοφονήθηκε από την τρομοκρατική οργάνωση της Χαμάς και η σορός του παρέμενε στη Λωρίδα της Γάζας».
Ισραήλ: Νεκρός 86χρονος όμηρος της Χαμάς – Είχε δολοφονηθεί στην επίθεση της 7ης Οκτωβρίου
Οι Ρώσοι έπληξαν ουκρανικές εγκαταστάσεις αερίου με drones και πυραύλους - Ρωσικό διυλιστήριο χτύπησαν οι Ουκρανοί
Η κρατική ουκρανική εταιρεία πετρελαίου και αερίου Naftogaz ανακοίνωσε πως ουκρανικές εγκαταστάσεις παραγωγής αερίου υπέστησαν ζημιές από τη ρωσική επίθεση στη διάρκεια της νύχτας στην περιφέρεια Πολτάβα
πόλεμος στην Ουκρανία