Κόσμος

Νάνσι Πελόζι: Σάλος με βίντεο που τη δείχνει να σπρώχνει κόρη Ρεπουμπλικανής βουλευτή

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στους χρήστες των social media και τη βουλετή του Τέξας, Μάιρα Φλόρες, βίντεο που δείχνει την Δημοκρατική πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ, Νάνσι Πελόζι, να σπρώχνει την μικρή κόρη της βουλευτή. Όλα συνέβησαν κατά τη διάρκεια μιας φωτογράφισης στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ.

Η πρόσφατα ορκισμένη βουλευτής Μάιρα Φλόρες εξέφρασε την δυσαρέσκειά της για την κίνηση αυτή της Νάνσι Πελόζι στα social media, μετά την τελετή ορκωμοσίας της στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ την περασμένη εβδομάδα, όπου παρευρισκόταν με την κόρη της.

Στο βίντεο φαίνεται η Δημοκρατική πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων να σπρώχνει «διακριτικά» την κόρη της Φλόρες, χωρίς όμως να διαφαίνεται ξεκάθαρα αν υπάρχει επαφή.

«Είμαι τόσο περήφανη για τη δυνατή, όμορφη κόρη μου που δεν επέτρεψε σε αυτό να την επηρεάσει», δήλωσε η Ρεπουμπλικανή Φλόρες στους οπαδούς της στο Twitter την Κυριακή.

«Συνέχισε να χαμογελά και να ποζάρει για τη φωτογραφία σαν βασίλισσα», πρόσθεσε η Φλόρες. «Κανένα παιδί δεν πρέπει να σπρώχνεται για μια φωτογραφία» πρόσθεσε.

Το βίντεο ήρθε στην επιφάνεια από έναν φιλο-Ρεπουμπλικανικό λογαριασμό, τον «Face of America», ο οποίος έγραψε πως, «Η Νάνσι προσπάθησε να τρομοκρατήσει την κόρη της Μάιρα Φλόρες, αλλά η μικρή μας βασίλισσα στάθηκε στο ύψος της!».

https://twitter.com/Face47031418/status/1541007846866812928?s=20&t=jdbyt7_hGsyerOl_2x1rHg

Ο αναπληρωτής προσωπάρχης της Πελόζι, Ντρου Χάμιλ, σημείωσε πως η πρόεδρος της Βουλής προσπαθούσε απλά να βεβαιωθεί ότι το κοριτσάκι δεν θα κρυβόταν στη φωτογραφία και δεν δίστασε να κατηγορήσει τα μέσα για διαστρέβλωση της αλήθειας.

«Είναι λυπηρό να βλέπουμε “ειδησεογραφικά πρακτορεία” που γνωρίζουν καλά πώς να διαστρεβλώνουν την προσπάθεια της προέδρου να διασφαλίσει ότι οι κόρες της αντιπροσώπου Φλόρες δεν θα ήταν κρυμμένες πίσω της σε όλες τις φωτογραφίες μιας τόσο σημαντικής στιγμής για την οικογένειά τους», έγραψε στο Twitter.

Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Μακρόν στηρίζει τον Ζελένσκι και τη «λέει» στον Τραμπ! «Αν κάποιος παίζει με τον Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο αυτός λέγεται Πούτιν»
«Αν υπάρχει ένα μόνο πρόσωπο, που όλοι ακούσαμε να μας απειλεί με πυρηνικά, δεν πρέπει να τον αναζητήσουμε στην πλευρά του Κιέβου» διαμηνύει ο Πρόεδρος της Γαλλίας
Ο Γάλλος Πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν
Ο Μασκ «διαδέχεται» τον Τραμπ στην έρευνα για «φαγοπότι» του Ζελένσκι με τα δισεκατομμύρια δολάρια που έστελνε ο Μπάιντεν
«Ήδη βρίσκουν προβλήματα», είπε ανώτερος Αμερικανός αξιωματούχος, αναφερόμενος στο έργο της κυβερνητικής υπηρεσίας DOGE της οποίας προΐσταται ο Έλον Μασκ
Ο Έλον Μασκ και ο Ντόναλντ Τραμπ